Ние жените твърде често игнорираме собственото си щастие и оставаме в неползотворни връзки, просто защото така трябва. Винаги е лесно да видиш нещата отстрани, но да разчистиш собственото си дворче не е съвсем проста задача. Затова сме ти приготвили 6 признака, по които със сигурност можете да познаеш, че нещо във връзката ти не е наред. 

1. Предпочиташ да прекарваш времето си с други хора

Ако не бързаш да се прибереш у дома, за да видиш половинката си, това не е добър знак. Разбира се, не е необходимо да бъдете постоянно заедно и дори е препоръчително да имате различни и разнообразни занимания. Тук говорим за моментите, в които просто ти е писнало от мъжа до теб и не искаш да го виждаш. Всяка от нас е имала такива епизоди, но не е хубаво те да продължават повече от няколко дни, това е сигурен знак, че нещо генерално не е наред, а не само, че имаш нужда от разнообразие. 

2. Мисълта отново да бъдеш сама те въодушевява, дори и малко ...

Ако това да бъдеш сингъл ти звучи доста по-вълнуващо, отколкото да бъдеш в сериозна връзка, този факт със сигурност означава, че имаш нужда от нещо ново. Остави си малко време, в което да останеш насаме със себе си, за да разбереш дали наистина е така или просто ти е дошло в повече. 

3. Не искаш да влагаш усилия във връзката си, защото това ти се струва изтощително и безсмислено

Понякога забравяме, че всяко нещо в живота ни изисква усилия и внимание. Често смятаме, че любовта и връзката, ако са истински, трябва да се развиват сами, но това просто няма как да се случи. За да вървят отношенията ви добре е необходимо да комуникирате ежедневно, да се грижите един за друг, да показвате внимание, загриженост и любов. Ако просто си оставила нещата да се движат по течението и нямаш желание да ги върнеш обратно в релси, замисли се дали тази връзка има бъдеще. 

4. Нямаш желание за секс

Кога беше последният път, в който правихте секс? А кога правихте секс за последно по твое желание? Ако той не те привлича като мъж, то вероятно отношенията ви са се превърнали в платонична приятелска връзка ...

5. Не те интересува дали и кога ще се сдобрите след караница

В началото на отношенията ви със сигурност си искала да поправиш дори и най-малкото неразбирателство помежду ви. Опитвала си се да бъдеш търпелива и изслушваща. Сега не те интересува как точно ще се развият нещата, след като сте се скарали, начинът, по който се справяш с конфликтите с половинката си са сигурен знак дали си щастлива или не. 

6. Мисълта за вашето общо бъдеще те притеснява

Трудно ти е да си представиш общото ви бъдеще и се чувстваш некомфортно, когато мислиш за него. Вслушай се в инстинктите си и чуй какво ти казват всички тези знаци. Ако не виждаш общото ви бъдеще заедно, тогава какво те задържа при него?