Хрумвало ли ви е, че астрологията може да оказва влияние върху характера ни? Нека проверим кои са 6-те зодиакални знака, които имат най-големите сърце.

Рак

Известно е, че раците са мили и сърдечни, така че не е изненада да ги видите в този списък. От друга страна, раците могат да изглеждат прилепващи или досадни за онези, които не ги познават добре, но техните прояви на отдаденост са истински. Те се стремят да покажат колко ги е грижа и ще направят всичко възможно, за да бъдат там за хората, които обичат.

Риби

Рибите са в дълбок контакт с емоциите - както своите, така и тези на другите. Те са емпати и са склонни да приемат чувствата и проблемите на другите като свои. Рибите показват задълбочено разбиране и грижа, която е трудно да се намери. Въпреки че могат да имат колебания кое точно е най-доброто решение, те ще направят всичко възможно, за да помогнат. Те няма да си починат, докато хората, които обичат, не са спокойни и ще предлагат своята помощ и опора, независимо от ситуацията.

Лъв

Лъвовете са изключително щедри, но не винаги получават достатъчно доверие за това. Те са страхотни насърчители и няма да се поколебаят да защитят близките си. Те изпитват силно чувство на лоялност и гордост в отношенията си и искат да ги защитят на всяка цена. Те искат да поддържат всичко наред и да се уверят, че другите знаят колко са ценни за тях.

Овен

Овенът има заразителна и непреодолима енергия. Те показват открито емоциите си, защото искат да преживеят света около себе си изцяло. Въпреки че понякога намеренията им могат да ви дойдат в повече, Овните винаги са на страната на тези, които обичат. Те искат да виждат, че им се случват най-добрите възможни неща, и могат да се превърнат в техни защитници, ако някой се опита да причини проблеми на хора, които обичат.

Дева

Девите получават много нападки за това, че са резервирани и критични, но под това те крият гигантско и меко сърце. Те се опитват да се защитят, защото знаят колко силни са емоциите им и докъде ще стигнат за хората, които обичат. Девите ще направят всичко за приятелите и близките си, защото са в тези отношения от дълго време и са инвестирали много от себе си в тях. Те наистина искат най-доброто за хората, за които ги е грижа, и ще направят всичко възможно, за да бъде това така.

Козирог

Козирозите споделят подобен стереотип като Девите - тяхната сдържана природа изглежда кара другите да се съмняват в емоционалната им дълбочина. Въпреки първоначалното си колебание, Козирозите имат гигантски сърца, в които крият повече неща, отколкото очаквате. Грижите на козирозите са по-скоро практични, отколкото лични, но те ще се опитат да обгрижат близките си по всички възможни начини, които са им известни. Не винаги им е удобно да изразяват емоции, но осигуряват непоклатима подкрепа, докато другите споделят как се чувстват. Никога не бива да се съмнявате дали един Козирог ще се появи.