Дойде септември – месецът, който традиционно преминава под контрола на съзвездието Дева и планетата Меркурий. През септември няма да ви очаква време за пробив в нещо ново, но определено ще ви помогне да завършите отдавна отлагани дела... Ето какво още:

Дева

Представителите на този знак ще вземат окончателно решение за бъдещето на любовните си взаимоотношения: раздяла или брак. В допълнение, това категорично решение може да повлияе на отношенията с вашите опоненти, но не се плашете и не извършвайте необмислени постъпки. За да избегнете грешни действия, посветете един месец на творчество – овладейте рисуване, танци, пеене или се занимавайте с психология, астрология, духовни практики (пътуване до санаториум или време, прекарано насаме със себе си, ще възстанови идеално силите ви).

Риби

Септември е един от най-важните месеци за вас, така че може успешно да завършите някакъв важен етап от живота си или по някаква причина да се окажете в светлината на прожекторите. Очаквайте успех, ако се явявате на изпит или правите публично изказване. Ако отдавна искате да станете популярен в интернет, да се занимавате с инфлуенсърство, септември може да ви помогне да преосмислите начина, по който общувате със света. Септември може да бъде важен месец и от гледна точка на здравето – можете да разберете за бременност или да получите отлични резултати, ако преминавате медицински прегледи.

Близнаци

За Близнаците септември може да бъде месец на пробив, особено в сферата на кариерата и житейските ви цели. Близнаци, първо, най-накрая ще можете да вземете важно решение за професионалното си развитие – напуснете, започнете друга работа или обучение по алтернативна специалност. Можете също така да сложите край на някои свои взаимоотношения – например да се разведете. Или да се ожените. Краят на септември и началото на октомври пък ще бъдат дни на пробив в любовните отношения (нов роман, нов етап във връзката, бременност).

Стрелец

Септември традиционно е най-важното време от годината за Стрелците, тъй като този месец определя сектора на кариерата и целите в живота на всеки представител на този знак. Така че голяма част от разговорите ви, срещите и споразуменията ще бъдат посветени конкретно на вашата професия. Не се изненадвайте, ако внезапно смените работата си или имате нов работен екип. Време е да вземете решение къде да живеете – вероятно покупка или продажба на имот, преместване в нов дом или завършване на ремонт. 

Везни

Първият есенен месец традиционно е много важен за Везните поради новолунието в техния знак. Това означава, че септември е времето за нещо ново, което всъщност е по-скоро нещо познато, но отдавна забравено. Има вероятност да се върнете към стария цвят на косата си или към любима прическа от близкото минало. Всички тези решения ще бъдат продиктувани от някаква ваша лична носталгия, може ще разберете, че е време да промените диетата си и да се погрижите за себе си, както сте го направили преди 10 години. В това отношение лесно можете да се вдъхновите от миналите си снимки и да си спомните какви сте били някога. Бъдете сигурни, че истината е на ваша страна, доверете се на логиката и естественото си чувство за справедливост.

Овен

Септември обещава да се справите бързо и точно с подготовката на документи, да се подготвите за преместване или да общувате активно с близките. През периода можете ясно да видите собствените си страхове и да разберете какво ви спира да продължите напред. Може да получите сериозни новини отдалеч, а също и най-накрая отговор на молбата за миграция. Очаква ви и ново любовно или служебно партньорство.