Чувствате се отчуждени от това, което сте и от собствения ви живот. Показвате на света една същност, а знаете, че във вас има и друга, която чака да излезе наяве и да бъде видяна от света. Готови сте да дадете воля на тази ваша скрита същност, на истинското ви „Аз“, но се чудите как ще се случи това. Тук ще намерите седем начина да откриете истинската си самоличност и да направите прехода към нея, за да заживеете като себе си по-лесно.

Слушайте вътрешния си глас

Слушайки вътрешния си глас, той ще ви помогне да осъзнаете и идентифицирате истинската си същност чрез честност. Ще ви помогне да укрепите собствения си глас и да успявате да надмогвате чуждите, които достигат до вас. Задавайте си въпроси и осмисляйте мисловните, физическите, емоционалните, духовните, енергийните реакции, които имате към конкретен въпрос. Това ще ви помогне да разберете своите искания, предпочитания, желания и т.н., без осъждане и задаване на граници и, като резултат, ще заживеете естествено като вашето цялостно истинско Аз.

Позволете си свободата да бъдете себе си

Позволете си лукса да бъдете себе си като оставите на заден план сравнения, етикети, статути, критики, цинизъм и т.н. Това ще даде сила на личността, която сте отвътре и ще й помогне да се покаже на света. Също така, това ще ви позволи да приемете своята уникалност и индивидуалност, без значение дали получавате нечия подкрепа по пътя да станете личността, която знаете, че сте в действителност.

Правете промени

Правенето на промени, за да позволите на вътрешното ви „аз“ да разцъфне, е необходимост. Да накарате себе си и всичко около вас да се превърне в отражение на това, което чувствате отвътре, ще ви даде нови сили да изразите скрития ви „аз“. Насърчете се да направите промените, които са необходими за промяната вътре във вас. Въпросните промени може да са от начина, по който изглеждате физически, до начина ви на живот. Могат да бъдат и от промяна в интимните ви отношения до смяна на работното място. Бъдете смели, поемайте отговорност и преминете през всеки страх, който ви спира да прекрачите границата на зоната ви на комфорт.

Отстоявайте своите избори и решение

Да държите на решенията и изборите, които правите, дава нова стойност на това да бъдете себе си. Отстоявайки тях, вие потвърждавате доверието, което имате в самите себе си, особено когато съмненията и несигурността започнат да се зараждат. Това правило ще ви помогне да дадете воля на истинската ви същност, ще направи приемането на новото ви „аз“ по-лесно.

Научете се да се доверявате на себе си

Да вярвате на себе си е крайно необходимо в процеса към превръщането ви във вашето истинско „Аз“. Ще има моменти, в които ще сте сами в тълпата или ще се движите срещу течението, заради това, което сте или заради това, което искате. В тези моменти, доверието в самите вас ще ви даде сила на волята и кураж, както и всичко останало, от което бихте имали нужда, за да продължите преследването на това, което е в сърцето ви.

Опитвайте нови неща

Опитването на нови неща ще ви ориентира в това дали дадено нещо е за вас или не, и няма да остави място за догадки, чудене и предполагане. Вероятно ще има неща, за които няма да бъдете сигурни. Възможно е дори да сте несигурни дали даденото нещо ще проработи при вас или не, но ако имате някакво желание или любопитство, насърчете се да му дадете поне един шанс. Понякога, ако нещо просто не сработва при вас, опитването на нови неща може да е силата, която ще ви пренасочи към вашия път на щастие.

Подгответе се за успех

Подготвяйки се за успеха и приемайки тази промяна, както и всичко друго, което може и ще ви се случи в живота като нещо положително, ще ви помогне да се преместите върху линията на успеха. Позитивната визия за живота ще ви превърне в човека, който винаги има решение, а не в човека, който винаги има оправдание. Очакването на успех също така ще ви позволи да следвате щастието си, което е много тясно, но силно свързано с истинското ви „Аз“. А, когато се съюзите с Аз-ът ви, ще започнете естествено да правите нещата, които са необходими, за да живеете живота си чрез истинската ви същност.