Да забравиш да си запазиш час за фризьор и да се сетиш в последния момент е нещо, от което всяка дама се страхува, особено когато от другия край на телефонната линия отговаря сърдита рецепционистка. В такива случаи най-често се случва да затворим телефона и да се опитаме да открием друг номер или салон. Но какво става, когато нямаш представа на кой да се обадиш или къде да го намериш?

За щастие, вече има приложение, което да ни избави от непрекъснатото търсене на салони за красота, техните телефонни номера и безкрайните разговори за запазване на часове за избраната процедура. Независимо дали имаш нужда от боядисване на корените, поддръжка на маникюра, или релаксиращ масаж, решението е на един клик разстояние. Или на няколко. Но преди да разбереш къде можеш да запазиш онлайн, първо виж седемте причини да го направиш:

1. Спестяваш време – вече може да резервираш час за маникюр или фризьор само с няколко клика, без да губиш дори минута от безценното си време.

2. Можеш да го направиш по всяко време – често се сещаш да звъннеш да запазиш час в извънработното време на салона. Този проблем вече е решен с възможността да заявиш процедура във всеки удобен за теб момент и просто да изчакаш потвърждение.

3. Можеш да го направиш, където и да се намираш – независимоо дали си в офиса, на път, или просто си лежиш у дома, приложението за мобилен телефон ти позволява да избереш и резервираш своята процедура.

4. Можеш да намериш най-близкия салон за красота до теб – dори да нямаш време да стигнеш до своя любим салон, имаш възможността да намериш най-близкия и удобен такъв и да получиш опътване до него.

5. Можеш да избереш салона с най-добра оценка – ако си решила да експериментираш, но не знаеш кой салон да избереш, можеш да се довериш на оценката и мненията на останалите потребители, като подредиш салоните по Рейтинг.

6. Можеш да видиш цената и времетраенето на процедурата – вече няма нужда да се чудиш колко пари и време ще трябва да отделиш за боядисване или маникюр, можеш да видиш по-конкретна информация за процедурите онлайн.

7. Можеш да видиш историята на резервираните процедури – на всяка една от нас ни се е случвало да забравим кога последно отделихме време за себе си. Днес можеш да видиш кога последно се поглези с прическа, маникюр или масаж.

Ако сме те убедили защо е по-добре да резервираш своите процедури онлайн, е време да влезеш в Cleo.bg – новата платформа, която ти позволява да запазиш бързо час по един по-лесен начин чрез уебсайта www.cleo.bg, iOS и Android приложението. Това е онлайн платформа, която събира салони за красота* на едно място и прави животът ни по-приятен!


*За момента в сайта могат да се резервират часове за салони само в гр.София