- Отидете сами на ваканция.
Почивките с приятелки са забавни, но ви ограничават в разглеждането на забележителностите. Замислете се да отидете на ваканция на някое екзотично място сама. Може да се сприятелите с нови хора. Още ли ви звучи откачено? Намерете си гид.

- Извадете си разрешително за пилотиране.
Е, не буквално. Използвате се от свободното време, за да си преследвате интересите. Курс по готвене или йога клас? Възможностите са неограничени.

- Сменете си кариерата.
Ако не си харесвате работата, е време да я смените. Вие сте офис мениджър, но винаги сте искала да сте масажист? Сега е моментът за промяната. Ако имате половинка, няма да сте толкова свободни за такова решение.

- Гледайте безсмислени предавания цял ден.
Възползвайте се от възможността да гледате Биг Брадър. Приятелят ви едва ли би искал да гледа подобни предавания. Сега е моментът.

- Научете се да сменяте гума.
Да, може да викнете пътна помощ, но винаги е по-лесно и евтино да го направите сами, ако спукате гума насред нищото. А и да си независима е прекрасно чуство.

- Прекарайте време с готини роднини.
Отделяли ли сте време за готината баба или леля? Ако не, сега е моментът. Ще се изумите на какво могат да ви научат тези опитни жени за живота и любовта.

- Спестете малко.
Знаем, знаем. Пестенето на пари не е много забавно, но е изключително важно да можеш да се грижиш за парите си. Когато се научите да контролирате парите си, ще ви остават повече за глезотии.