Баловете наближават и всички абитуриенти тръпнат в очакване на великата нощ.

Ние от Dama.bg се вълнуваме с всички тях и тъкмо поради тази причина искаме да ги подготвим за някои от ситуациите, с които ще се сблъскат в балната нощ. Ето и кои са 7-те типа двойки, които без съмнение ще присъстват на бала.

1. Влюбената двойка

Ах, тези двамата... Те се гушкат, целуват, прегръщат и не се отделят един от друг. Да, всички знаем и виждаме, че сте влюбени, но необходимо ли е през цялата вечер недвусмислено да заявявате и да показвате намеренията си един към друг?

2. Двойката, която е останала заедно само до бала

Раздялата им е сигурна, но са решили, че не е добра идея да се разделят точно преди голямата вечер. Резултатът: двойка намръщени абитуриенти, които очевидно не могат да се понасят и се карат цяла вечер.

3. Разделената двойка, която иска да избегне драмата

Разбира се, драма ще има. Всички двойки са на дансинга и танцуват блус, при което е невъзможно един от двамата да не зададе въпроса: „Искаш ли отново да се съберем?“. Този въпрос довежда до дълъг и изтощителен разговор, след който един от двойката определено иска да си тръгне час по-скоро, за да скрие мъката си.

4. Приятелите, които са решили да отидат заедно на бала, преди един от тях да си е намерил гадже

От дипломатични причини приятелят, който вече има гадже, е решил, че ще спази обещанието си. Ако видите трима души да вървят под ръка, то можете да сте сигурни, че са направили плановете си за бала твърде рано.

5. Двойката, която е заедно на бала, защото всичките им приятели са с гаджета

Те не изпитват никакво привличане един към друг, но се чувстват някак неловко, когато всички около тях са по двойки. Но неловките моменти са прекалено много и водят до прекратяване на танците и мълчание.

6. Приятелите, които са тайно влюбени един в друг

Флиртовете им се безкрайни и всички виждат привличането помежду им. Но по някаква причина те се преструват на приятели пред всички и крият любовта си.

7. Платоничната двойка

Двойката, която със сигурност ще засичате през цялата вечер на бала. Те не са дошли, за да бъдат заедно, а просто да се наслаждават на танци цяла вечер. А защо тогава танцуват заедно? За да не изглеждат странно на дансинга.