Искате ли половинката ви да мисли за вас през целия ден? Целунете я така и това ще се случи. Ето ви няколко съвета за това как да направите целувката запомняща се:

1. Продължителност

Кратките целувки показват привързаност, но поне няколко пъти на ден трябва да се целувате по-дълго. Затворете очи и пребройте до десет. Толкова трябва да продължават дългите целувки. Първоначално може да ви се струва много дълго, но после ще установите, че и за двамата е по-приятно. Мислете си за романтични неща и не се разсейвайте с нищо друго.

2. Прегръдките трябва да са част от целуването

Говорим за пълен контакт с цялото. Обгърнали сте се с ръце и демонстрирате, че този момент е много специален. Той трябва да усети нежността ви, а вие да усетите силата му.

3. Не ограничавайте броя на целувките

Просто защото сте се целунали сутринта, не значи, че сте приключили с целуването за деня. Ако целувките са хубави, няма да искате да приключват. Ще искате отново и отново. Никога не заспивайте без да сте се целунали поне три пъти.

4. Целувайте се по време на интимни моменти

Правенето на секс може да се превърне в нещо рутинно, ако не се целувате страстно. Ужасно студено е да не се целувате страстно по време на секса. Няма как да има романтика без целувки.

5. Позволете на децата ви да видят как се целувате

Нищо не вдъхва повече увереност в децата от това как родителите им демонстрират любовта си един към друг. За тях това е признак, че всичко в семейството е наред. В по-напреднала възраст може да се преструват, че това ги отблъсква, но не им обръщайте внимание. Мислят си, че са длъжни да реагират така. Всъщност се радват колко много се обичате. Така ще ги научите, че и те трябва да си изразяват любовта.

6. Намерете различни места за целуване

Не е нужно да се целувате само в дома си или в спалнята. Намерете си уединено място с колата и спрете, за да се целувате. Или поседнете на някоя полянка в планината и го направете. Откраднете си целувка по време на пазар. Така определено ще бъде по-приятно. Правете го във всеки един удобен момент.

7. Устните могат да правят и още нещо

Те не служат само за целувки, но и за говорене. Кажете "Обичам те!". Важно е да го правите. Всички имаме нужда да чуваме тези думи. Най-прекрасно е, когато те са последвани от страстна целувка.