Едно е да си очарователен, но друго е да не се интересуваш от чувствата на другите. Любовта е красива, но само ако е взаимна. Има зодии, които лесно или още по-добре с тревожна честота разбиват сърцата на своите избраници. Разбира се, това не означава, че ако търсите партньор, трябва да изключите хора, които са потенциално опасни от гледна точка на вашата зодия. Да видим кои са тези разбивачи на сърца. Или може би вие самият принадлежите към този списък?

Козирог

Неприятна черта на Козирога е склонността му да мисли само за собствените си чувства, без да се тревожи за другите. Поради тази причина Козирозите са сред зодиите, които разбиват сърца без да им мигне окото. Ако обичате някого, роден под тази звезда, внимавайте. Ако не приемате нещата лично, може да имате късмет и дори да видите промяна в партньора си Козирог. Ако не, помислете два пъти дали имате нужда от него. Факт е, че Козирозите се ужасяват, че избраниците им ще ги накарат да страдат, затова лесно разбиват сърцата на половинките си, още преди да се появи подобна мисъл.

Скорпион

Скорпионът е една от зодиите, които разбиват сърца почти несъзнателно. Хората, родени под този знак, обикновено са много страстни и, за съжаление, много отмъстителни и жестоки. Поради това обикновено се казва, че хората от зодия Скорпион са способни да разрушават отношенията бавно, незабелязано от партньора, докато партньорът започне да страда. Положителното е, че когато една връзка върви добре, Скорпионите са в състояние да дадат на другия възможно най-много от своята любов и грижа.

Лъв

Лъвовете също като Скорпионите разбиват сърцата със страстния си характер. Те са фантастични партньори, ако връзката върви добре, но могат да станат много трудни, ако нещата се объркат. Хората от тази зодия се ядосват, ако усетят студенина, идваща от партньора си, и тогава стават ирационални и (почти) лоши, наранявайки половинката си.

Овен

Овенът не се различава много от двата предишни знака. Първоначално изглежда, че това са много добри хора, които не са способни умишлено да наранят чувствата на другите. Овните са много влюбчиви, но също толкова бързо пламът им угасва и те веднага напускат партньора си и тръгват напред към новата любов, оставяйки партньора си напълно в недоумение каква е причината за раздялата. Разбира се, това не винаги е така, но е по-добре да сте подготвени за всякакъв резултат.

Дева

Знаете ли какво прави Девата един от най-хладнокръвните знаци на Зодиака? Хората, родени под този знак, трудно се съгласяват с края на една връзка, освен ако това не е тяхна инициатива. Поради тази причина, ако Девите усетят намерението на партньора си да ги напусне, ще направят всичко възможно безмилостно да нанесат душевни рани на своя избраник. Ако възнамерявате да прекратите връзката си с Дева, не трябва да се колебаете и да отлагате, в противен случай това може да доведе до сериозни страдания. Ако можете да преживеете раздяла с Дева, вече няма да се страхувате от нищо в този живот.

Рак

Негодуващите Раци са сред зодиите, които разбиват сърца без угризения. Хората от тази зодия са склонни да бъдат много самоуверени, така че когато дадена ситуация или връзка вече не ги устройва, те нямат нищо против да потъпчат чувствата на другите хора. Тъй като Раците са интуитивни по природа, ако заподозрат нещо, те са способни да навредят на партньора си и няма да се предадат в отмъстителната си надпревара, докато наистина не разбият сърцето на половинката си на малки парченца.

Близнаци

Поради двойствената си природа Близнаците са една от сърцераздирателните зодии, но не се знае дали го правят умишлено или не. Никога не е възможно да разберете на какъв етап е връзката ви. Периодите на букети и бонбони и интимни разговори са осеяни с пълно безразличие. Близнаците са умни и невероятно интересни, но това, което е в главата им, е невъзможно да се разбере. Те изчезват внезапно и без обяснение, оставяйки партньора сам и без надежда за повторно събиране.