...Защото и двамата заслужавате повече!

Не виждате бъдеще заедно

Това което искате от живота няма нищо общо. Двамата очаквате различни неща, което онзачава, че имате нужда от различни посоки. Той има нужда да направите компромис със себе си, за да се чувства добре – или съответно вие. Не е правилно за нито един от двамата. Не допускайте да поставяте чуждите мечти на първо място.

Чувствате се сами във връзката си

Усещате голяма празнина в себе си, без значние дали той е някъде около вас. Има желание да се промените заради него или заради общото ви благо. В голяма част от случаите се чувствате неразбрани, отхвърлени и самотни. Всеки път когато се опитате да му угодите нещо не е наред.

Плачете зарaди него

Той е причината да не можете да заспите нощем, а умът ви е зает от толкова много проблеми, а стресът през деня ви притиска. Опитвате се да споделите емоциите си с него, но получавате обвинение, че сте прекалено драматична... Обяснява ви, че трябва да се отпуснете, защото мислите прекалено много. Не се вълнува особено от факта, че до него стои жена, която има нужда от разбиране.

Спорите често

Ситуациите, в които не сте на едно мнение са повече от хубавите ви мигове заедно. Обвинявате се взаимно, когато нещо не е наред във връзката ви и никой не иска да се изивни, ако усети, че не е прав. Егото му е по-голямо от любовта му към вас и без притеснение изрича думи, които ще ви наранят.

Лесно ставате подозрителна

Не сте параноична, но постоянно имате усещането, че той крие нещо от вас. Дали не е прекалено внимателен когато говори с вас? Прекарва повече време на телефона си, когато е с вас и откривате, че е сменил паролата на телефона си.

А вие? Защо проверявате телефона му?

Липсва ви да сте сама

Внезапно започвате да искате свободата си обратно. Задавате си въпроса, дали не ви е по-добре сама, отколкото да делите света си с някой друг. Започвате да искате да се върне времето, в което сте можели да оставате насаме със себе си и да правите нещата, които обичате. Надявате се, че това време ще се върне.

Говорите си за едни и същи неща

Вече не си говорите за значителните неща в живота. Изглежда ви, че сте се превърнали в незпознати. Вече не разговаряте за нещата, които ви вълнуват и наистина са важни за вас. Ако не можете да споделите на него – на кого тогава?

Приятелите ви не го харесват

Не сте от типа хора, които се съобразяват с мнението на останалите, но най-близките ви хора изобщо не го харесват. Понякога, когато ситуацията се погледне отстрани се оказва, че е най-трезвата преценка, която можете да получите в момента. Замислете се, дали в мнението на останалите няма доза истина.

Да се разделите с неги няма да бъде никак приятно. Напротив, ще ви боли и ще бъде тъжно и за двамата, но ако сте стигнали до тези изводи, вие вече сте разделени, просто не е официално. Отворете път на нещо по-хубаво и за двамата. Ще се убедите, че има смисъл.