Дните стават все по-къси, а адвент календарите вече са в продажба. Официално е: празничният сезон наближава и вярвате или не, Коледа ще дойде преди да сте се усетили! Затова ако искате всички да ви познават като най-доброто джудже помощник на добрия старец, сега е момента да изберете перфектните подаръци за любимите. Защото нека бъдем честни – с тази титла може да се сдобие само онзи, който влага мисъл и цялото си сърце в намирането на приказни подаръци за своите близки. Разбира се, ние също неведнъж сме били на ваше място и превъзходно знаем колко труден всъщност може да се окаже изборът и точно затова решихме да направим нещата малко по-лесни. Представете си свят, в който можете да направите всичките си коледни покупки, позовавайки се само на един-единствен списък с всички най-добри подаръци за годината. Е, вече не е нужно да си представяте - премахнали сме омръзналите ни до гуша коледни чорапи, банални чаши с елфи и кашмирени пуловери. Тази подбрана селекция от идеи съдържа всичко!

Независимо дали пазарувате за любителя на смарт устройствата, ценителя на изисканите бижута, най-добрата и грижовна леля, или за малкото диваче у дома (плюс всички между тях) - гарантираме ви, че с всички тези идеи ще улучите право в целта. Остава да кажем само едно - Дядо Коледа, води си бележки!

Подарък, от който всеки се нуждае

В свят като днешния, смартфонът винаги, винаги, винаги е перфектен вариант за коледен подарък! За жалост, сред многообразието от модели е доста лесно да се изгубите и да се почувствате объркани какво да изберете. Ако искате да подарите едновременно не много скъп, но за сметка на това функционален и здрав модел, който да служи вярно, разкриваме идеалния вариант - Nokia G11.

С цели 3 GB RAM, 32 GB вътрешна памет, възможност за две SIM карти и невероятен 3-дневен живот на батерията, Nokia G11 e всичко, което търсиш. Емблематична сигурност и 13 MP Основна камера + 2 MP Макро + 2 MP дълбочина, за да правите зашеметяващи снимки и селфита, моделът е перфектната симбиоза между качество и цена. Освен това огромният 6,5” HD дисплей е с честота на опресняване 90 Hz е просто създаден за забавление – възможност да се насладите на любимите си неща без накъсване и в спираща дъха резолюция за още по-елегантно смартфон изживяване.

Подарък, който е перфектният за всяка дама

Празничното вълшебство оживява на нежната ви китка с новите талисмани на Pandora от колекция "Зима 2022"! Белите кубични цирконии, които блестят върху вдъхновения от зимната природа талисман "Снежно величие", са нежна препратка към ярко искрящите снежинки на утринния, огрят от слънцето сняг. Комбинацията между класическа сребърна гривна Pandora Moments и талисман "Снежно величие" е повече от приказна – точно като вас самите!

 

Подарък, който обгръща с грижа

Подарете магическа и приказна грижа за кожата на любима дама с новия промопакет на швейцарската марка Skincode. Той съдържа интензивна анти-ейдж грижа в лицето на Клетъчния енергизиращ концентрат. Продуктът съдържа Активен Клетъчен Регенериращ Комплекс, хиалуронова киселина и червени водорасли за борба с бръчките, хидратация и обновяване на кожата.

 

 

Енергизиращият концентрат възстановява кожата и подобрява клетъчното обновяване. Може да бъде твой в съчетание с елегантен брандиран син несесер от еко кожа, заедно с Клетъчен тениран защитен хидратиращ крем SPF15, 5мл – мостра. Той незабавно изравнява тена на лицето, придавайки му блясък и здрав вид на кожата. Ами има ли какво повече да искаш?!

Подарък, който наистина впечатлява

Ако всичко до тук не ви е достатъчно и искате още малко повече – представяме ви Nokia X30 5G.

Той е най-устойчивият смартфон на бранда, оборудван с най-доброто фотографско изживяване PureView. Корпусът му е изработен от 100% рециклиран алуминий и 65% рециклирана пластмаса, а със своите 3 години гаранция, 3 актуализации на операционната система и месечни актуализации на сигурността за период от 3 години Nokia X30 5G е създаден да разширява границите на очакваната продължителност на живота на смартфоните. Създаден да се справя по-добре за по-дълго, моделът впечатлява с 8 GB RAM и невероятните 256 GB вътрешна памет, както и зашеметяващият 6,43” 90 Hz PureDisplay дисплей с ярки цветове и визуално изживяване без накъсване. Доста готино, нали?

Подарък, който е цяла вселена от кадифен вкус

Изненадайте любимите си същества с нещо сладко и здравословно, което идва чак от Дания и е ръчно приготвено специално за тези, които обичате. Сладък лакриц в комбинация с малини, ягоди и бял шоколад, с хрупкав карамел или с тъмен шоколад и морска сол – лимитираният празничен Winter Selection Box на Lakrids by Bülow е истински шедьовър на сладкарството, който ще направи Коледата Ви незабравимо сладка. 

Подарък, с който ще заблестите

Изразете смело себе си, радостта от живота и дълбокия си душевен мир по възможно най-яркия и впечатляващ начин – с обеци Thomas Sabo с 18K позлата от жълто злато и цветни скъпоценни камъни. Подобно на вас, моделът излъчва послания за непоклатима увереност, душевна хармония и неугасваща надежда за още по-цветно бъдеще. Подарете (си) тези обеци и се радвайте на живота без свян всеки ден!

Подарък, който топли с прегръдката си

Нищо друго не притежава способността да облекчи стреса на една жена така, както нов чифт обувки. Такива, за които тя просто няма да спре да говори. Така, че отхвърлете мислите за нарастващи сметки и подарете чифт красиви и качествени обувки. Поглезете тези, които наистина обичате, с някой от великолепните модели на комфортните и модерни обувки Galdini.

Освен с красив дизайн, удобна подметка, разнообразие за всеки стил и вкус, тези обувки са перфектният избор както за ежедневието в офиса или парка, така и за дълги нощи с приятели или любимия. Носете лукса и стила навсякъде с вас. Емблематични, разпознаваеми и толкова красиви - ако познавате някой, който е и трите, тогава тези обувки са просто създадени за него.

Подарък, който ще зарадва най-малките

Едва ли има нещо по-вълшебно за децата от приказка, която да ги отведе в магичния им свят, където всичко е толкова цветно и красиво! "Пет цветни феи" е история за малката Съни, за това – защо и кога по стените в стаята ѝ цъфтят истински цветя, как тя се среща с феите на цветята и защо те избират нея за своя приятелка. Това е книжка, пълна с вълшебства и магически моменти, с нови приятелства, с вкусни рецепти и безценни поуки. Но това, което я прави по-специална е, че илюстрациите в нея са дело на една млада 14-годишна прекрасна и добра фея на име Лора. Освен това книгата "Пет цветни феи" е написана на шрифт Adys, който е специално създаден да подпомага при четене хора с лека до средна степен на дислексия. "Пет цветни феи" могат да бъдат открити и в книжарници Ciela, а също и чрез поръчка на [email protected]

Подарък, който е синоним на любов

Ръчно изработените бижута винаги са отлична идея за подарък. Особено, когато са сътворени от майстори бижутери в Мадрид, както е всеки модел на испанската марка UNOde50.

С полупрозрачния изящен амазонит в центъра си, колието "Tight Moon" е абсолютен фаворит за сърцето на всяка дама! Убедете се сами, като изберете това уникално бижу за най-специалната жена в живота ви!

Този списък e само начален тласък, в помощ да направи празничния ви шопинг малко по-систематизиран. Не забравяйте, че тайната на Коледа и нейния дух не е в това, което е под опаковката, а в споделеното време и взаимните усмивки. 

Весела и вълшебна Коледа!