Този дядо разби всички модни стереотипи. 80-годишният китаец Уанг Дешун е актьор и художник, който наскоро направи първия си дебют като модел. И трябва да признаем, че се справи повече от блестящо!

Уанг е взел участие в „Седмицата на модата” в Китай и бързо се намира в центъра на общественото внимание. Заради чара си и добре поддържаното си тяло, хората го обявиха за най-сексапилния китайски дядо и ние няма да спорим с тях.

Предизвикателството, което Уанг е преборил, е вдъхновяващо за всички нас. „Всички е в ума ти. Не е важна възрастта. Природата определя възрастта, но ти си този, който контролира ума си”, разказва Уанг за своите преживяване и как е имал смелостта да излезе на сцената. Дядото признава, че увереността е само една част от успеха му, останалата част дължи на всекидневните тренировки, които го поддържат във форма. Въпреки възрастта си Уанг тренира по 3 часа на ден. 

Ето какво още разказва Уанг: „Много хора ме забелязаха след едно модно ревю. Някои дори ме наричат „Най-сексапилният дядо”. Според други съм интернет сензация. Но истината е, че се подготвях за този ден 60 г. На 24-годишна възраст бях актьор. На 44 г. започнах да уча английски, на 49 г. основах своя собствена трупа за пантомима и се преместих в Пекин. Там бях никой, трябваше да започна от нищото. На 50 г. за първи път отидох на фитнес и започнах да тренирам. На 57 г. се върнах отново на сцената и се занимавах с изкуство, наречено „Живи скулптури”. На 70 г. започнах да тренирам наистина сериозно. На 79 г. участвах в първото си ревю. И на 80 г. все още има живот в мен, все още имам мечти, които желая да постигна. Не използвайте оправданието, че вече е твърде късно. Никой не може да ви спре да постигнете успех, освен самите вие.