Представителите на зодия Дракон са родените през 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012.

Тази година обещава положителни промени за Драконите, макар и личните ви отношения да в зоната на несигурност.

Финансовото състояние ще се подобри, което ще ви мотивира да живеете живот, който винаги сте искали. Но се препоръчва да се грижите за здравето си. Не пренебрегвайте сигналите, които тялото ви праща.

Щастливи числа: 1, 7, 6.

Щастливи цветове: сребърен, златен, сив.

Но какво още вещае годината?

Любов

Годината на Водния Тигър ще бъде пълна с радостни преживявания и емоции. Бъдете готови да изживеете романтични запознанства. Необвързаните също ще навлязат в бойното поле на любовта, ако не заради друго, то поне водени от скука. Очаквайте непредвидени пътувания, които също ще задвижат любовния ви живот.

В края на лятото ви съветваме да си починете от любовните подвизи и да се съсредоточите повече върху самите себе си. Ноември ще отбележи период на съдбоносна среща, която може да доведе до промяна на семейното ви положение.

Финанси

Тази година пред вас се очертава равномерен и плавен поток на доходи. Това ще ви накара да искате да се наслаждавате на живота си и да изживеете мечтите си.

Звездите обаче ви предупреждават да не губите пари. За да избегнете прекомерни разходи, инвестирайте в устойчиви проекти. Също така се препоръчва да инвестирате в образованието си, тъй като то ще ви даде най-голяма възвръщаемост.

Здраве

Здравето ви тази година може да ще бъде противоречиво. От една страна, ще се радвате на енергично здраве и оптимистично настроение, а от друга страна - може да се сблъскате с психически сривове или безпокойство. И в двата сценария ви съветваме да не пренебрегвате здравето си.

Вашите стави и гръбначен стълб се нуждаят от специални грижи. Планирайте редовни здравни прегледи, за да избегнете здравословни проблеми. Драконите с хронични заболявания трябва да обърнат особено внимание на здравето си.