Заедно сте от известно време, но все още не сте сигурни дали сте срещнали сродната си душа. Ето как лесно можеш да разбереш:

1. Били сте на почивка и всичко се е объркало

Вероятно това е била първата ви ваканция заедно и сигурно сте искали всичко да е идеално, но… Телевизията в хотела е била само с основните канали, интернетът е прекъсвал и не сте уцелили изхода на летището. Ако сте успели да минете през това, без да си мислите за бившия, значи сте страхотни.

2. Озовали сте се с колата по средата на нищото

Ако пътувате с партньора си на далечно пътешествие, ще се изморите или отегчите. Той ще иска да слуша рок, а вие ще искате Бионсе. Тогава възможността прекрасното пътуване да се превърне в кошмар е много голяма.

3. Запознала си се с родителите му и те не те харесват

Срещата с родителите винаги е притеснителна. Възможно е те да не те харесат, което пък да доведе до разпри с любимия. Ако той се застъпи за теб пред родителите си, можеш да си сигурна, че те обича.

4. Не се разбираш с приятелите му

Не всички те харесват и това правило важи и за приятелите на половинката ти. Но тяхното неодобрение не бива да му влияе. Ако все пак попаднеш на мъж, чиито приятели не те харесват и той вземе тяхната страна, то изходът от ситуацията е ясен.

5. Пазаруване заедно

Различията в характерите се проявяват навсякъде, включително и докато сте в местния супермаркет. Златното правило в подобни ситуации гласи: „Правете компромиси и се опитвайте взаимно да си угаждате.“

6. Да отидете на купон, където той познава всички, а вие не

Попадали ли сте в ситуация, в която сте сред хора, които не познавате? Да, никак не е приятно да седите сами на дивана и постоянно да си гледате часовника. Най-добре е да поговорите с половинката си и да се включите към някоя оживена дискусия.

 Стажант: Гергана Валериева