Изключително неприятно е да срещнеш мъж, който е точно твоят тип, обсипва те с милиони комплименти и се държи с теб като с жената на мечтите си, но интуицията ти подсказва, че не трябва да му вярваш напълно и изцяло. А и ти е трудно, че толкова красив мъж, сякаш от списание, би бил верен и единствено твой.

Започваш да си мислиш: „Дали това не е поредната ми грешка? Но може пък и да не анализирам правилно действията му. А ако иска да ме използва за нещо и просто е любезен?“. Всичко това обаче губи почва, когато той ти каже, че много те харесва и сърцето ти ще изскочи от гърдите ти.Всичко се развива толкова бързо – в един момент си говорите за нещата от живота, в следващия си споделяте колко много се харесвате и как сте влюбени един в друг. Той изглежда като перфектния човек за теб, който всяко момиче би желало в живота си. Той е зрял, отговорен и сладък. Той е мъж, който би те досрамяло да вземеш за даденост.

След което идва моментът на истината – той просто се носи по течението и не е готов за сериозна връзка с теб. Тогава разбираш, че всичко е било прекалено хубаво, за да е истина.
Дали наистина си готова да се срещаш с някого, когото наистина харесваш, от време на време? Някой, който не харесва да слага етикети, и някой, който може да те изрита от живота си във всеки удобен за него момент. Питаш се дали наистина си струва да се посветиш на и да се влюбиш в мъж, който не знаеш дали изобщо някога би ти се отдал напълно и би градил бъдеще с теб. След като наистина се замислиш дали заслужаваш всичко това, отговорът идва сам и той е … не!

Често мъжете използват похвати, с които хващат сърцата на жените в клопка – мило отношение, сладки думи и големи обещания, ала знай, че винаги личи дали казва истината, по неговите действия. Ако пък е достатъчно решителен и ти признае, че не може да очакваш много от него, оцени това, бъди смела и си тръгни. В случая единственото, което би загубила е времето си, което си щяла да инвестираш в човек, чиито намерения към теб са неясни и несигурни.
Ако мъжът не иска да ти се посвети напълно, да бъде до теб и да те обича истински, да вижда бъдеще с теб и да е сигурен в намеренията си, тръгни си. Не се обръщай назад, гледай само напред и помни, че ще намериш някой по-добър. Не заслужаваш да си въпросителен в нечий живот – трябва ти някой, който ще те опознае, оцени и обича дълго. И помни – интуицията не лъже!