Ако жената до теб е специална, ако не прилича на никоя друга, няма да спечелиш лесно любовта й. Когато се устремиш към сърцето й, ще трябва да преодоляваш препятствия. Ще трябва да се бориш за доверието й. Ще трябва да загърбиш егото си.

Ако жената до теб е специална, ако не прилича на никоя друга, отношението ти към нея ще трябва да е като към никоя друга. Ще трябва да заличиш белезите, нанесени й от мъжете преди теб. Ще трябва да й помогнеш да излекува раните в сърцето си. Ще трябва да си готов да я пазиш, да я защитиш - от миналото й, от страховете й, от болката в душата й.

Ако жената до теб е специална, ако не прилича на никоя друга, понякога ще ти е трудна за разбиране. Понякога ще трябва да й даваш глътка въздух, преди да се превърнеш в нейния въздух. Понякога ще трябва да й позволиш да се отдалечи, за да може да се върне обратно при теб. И да остане завинаги.

Ако жената до теб е специална, ако не прилича на никоя друга, ще трябва да приемеш, че недоверието й към мъжете се е превърнало в недоверие и към нея самата - недоверие в способността й да избира правилния мъж за себе си. Ще трябва да приемеш, че ще е нужно постоянство и търпение, за да върнеш вярата й в любовта. Ще трябва да приемеш, че... ще трябва да се бориш.

Ако жената до теб е специална, ако не прилича на никоя друга, ще ти е нужно време, за да я направиш своя. Ще ти е нужно време, за да ти повярва, че си нейн. Ще ти е нужно време... и отдаденост. Но ако й дадеш това време... Ако й дадеш своята отдаденост... Ако й дадеш сърцето си, накрая ще получиш ключа към нейното. И повярвай ми, това, което ще е откриеш, ще е най-голямото богатство в живота ти! 

Затова запомни: ако жената до теб е специална, ако не прилича на никоя друга, значи наистина си заслужава!