Американското списание "Ин тъч" гръмна с новина на корицата си, че Анджелина Джоли се омъжва за богат британски филантроп само седем месеца след раздялата си с Брад Пит, предаде БТА, цитиран от Нова тв.

Според статията в изданието въпросният поданик на Нейно Величество бил семеен приятел, 40-годишен бизнесмен, а новата връзка на Анджелина била старателно прикривана от нейните близки и приятели. Романът бил толкова таен, че дори и децата на актрисата не знаели за новия мъж в живота на майка им. На хоризонта се очертавала венчавка и Анджелина възнамерявала да ускори развода си с Брад Пит.

Но според друго списание, което си поставя за цел да разобличава клюките - "Госип коп" (Клюкарско ченге), материалът на "Ин тъч" е пълна измислица. Клюкарската полиция изтъква, че въображаемият възлюбен на Анджелина подозрително много прилича на героя на публикация от сп. "Стар" от миналата есен. Тогава изданието раздуха версията за това, че се е появил нов мъж в живота на Джоли - милиардер, с когото тя кръшкала на Брад още докато били гаджета.

В живота на Джоли няма нов роман, да не говорим за възможен бърз брак, изтъкват от "Госип коп". С шест деца това не става толковна лесно. Редакторите напомнят, че на "Ин тъч" не трябва да се вярва, след като пуснаха неверен материал през месец февруари, че Брад Пит е спечелил попечителството над децата си чрез тайно споразумение, което бе откровена лъжа.