Анджелина Джоли проговори за първи път след раздялата със съпруга си Брад Пит. Актрисата даде интервю за Би Би Си по повод новия си филм "Първо убиха баща ми", който представи в Камбоджа с децата си.

"Не искам да говоря много за това, освен да кажа, че е трудно и... Ние сме семейство и винаги ще бъдем семейство. Ще преминем през това и се надявам да бъдем по-силно семейство", отговори тя на въпрос за развода, който поиска от Пит миналия септември.

"Много, много хора преминават през такава ситуация. Цялото ми семейство е имало трудни времена. Вниманието ми е към децата, към нашите деца и как да се справим. Ние сме и винаги ще бъде семейство. Справям се, опитвам се да намеря начин, който да ни направи някак по-близки и по-силни", добави Джоли.

Шестте деца на двамата са на възраст от осем до 15 години. Най-голям е Мадокс - на 15 г., Пакс е на 13, Захара - на 12, Шайло - на 10, а близнаците Нокс и Вивиън - на 8.

По думите й тя и децата се опитват да намерят "нормален ритъм" на живот.

"Бяха няколко трудни месеца. Точно сега съм в момент, в който всички са в стаята ми", каза шеговито актрисата и поясни: две кучета, два хамстера, две деца.

"Прекрасно е. Когато се събудя, се опитвам да разбера кой ще изведе кучето, кой ще прави палачинки и дали са си измили зъбите", обясни тя.

На въпрос как се вижда след 5 години, Анджелина отговори, че ще има пълна къща с тинейджъри, предаде Дир.бг. Тя добави още, че се надява да пътува по света, за да види децата си, че ще са щастливи и ще правят интересни неща, а тя ще ги подкрепя.