1


За Овена продължава светлият период, който започна през пролетта на 2011. Това се дължи на влиянието на Уран, планетата на оригиналността и иновациите, която ще остане в зодиакалния ти знак до 2018 г. Дерзай, експериментирай със стила си, търси себе си в професията, в модата, в личния си живот. С външността си може да демонстрираш независимост и творчески подход. Твои съюзници ще бъдат изчистените дизайнерски линии, ярките наситени цветове, малко наивният стил на обличане и екстравагантната прическа. Перспективна насока за дизайнерите Овни ще бъдат накитите и аксесоарите за глава и коса.

2013 г. вещае много наситени събития в кариерата и в личен план, но по стечение на обстоятелствата постоянно ще ти липсва време, поради необходимостта винаги да изглеждаш безупречно. Често ще се налага да избираш между блузи, панталони и костюми. Дамите ще забравят за роклите, допълвайки своя избор с високи ботуши, големи чанти и дързък поглед, Успех ще ти носят цветовете червено, кафяво, черно, охра и златисто.

Работата може да ти донесе добри доходи през 2013 г., но само ако се захванеш с искрен ентусиазъм и работиш всеотдайно. Единствено тогава те очаква голям успех. От Овните обикновено извират доста екстравагантни, смели и грандиозни идеи, а годината на Змията ще благоприятства изпълнението на такива проекти, но само ако сериозно и отговорно се отнасяш към работата. Змията не харесва тези, които кръшкат и търсят забавление.

Най-добрата рецепта, която препоръчва хороскопът за 2013 г, е ясно избрания план за действие, но не за да се бориш с противници и завистници, а за изпълнението на поставените задачите, което ще доведе до успех и аплодисменти, и от страна на клиентите, и от страна на висшестоящите.

2013 г. е благоприятна и за работа върху себе си, за премахване на някои недостатъци. Няма да ти е лесно, но ако с времето проявиш търпение, резултатите ще надхвърлят твоите очаквания. Като един от най-взривоопасните представители на зодиакалния кръг, ще се нуждаеш от повече издръжливост и самообладание.

Любов. През 2013 г жената-Овен ще е безумно щастлива, ако постоянно я носят на ръце, но никога не трябва да забравя внимателно да следи за това, къде именно я водят нейните отношения. За мъжете-Овни в тази област през 2013 г. ще бъде много по-лесно, ще се задоволят с човека, в който се се влюбили!

Ще бъдат важни отношенията с партньорите. Някои Овни ги чака раздяла още през зимата или в началото на пролетта. Ето защо ще им се иска една прекрасна, необикновена и незабравима ... Пролет. 


Именно годината на мъдрата Змия може да ти даде нов партньор за сериозна връзка. По принцип за всеки знак от зодиака действа правилото, че двойките, които са се срещнали в годината на Змията живеят дълго и щастливо. И тъй като Змията благоприятства сериозните отношения, избирай партньор с главата си, а не със сърцето и някои полови органи.

Ето защо любовният хороскоп за 2013 г. съветва мъжа-Овен да започва отношения само, когато наистина харесва някой, а не с този, който просто е съгласен, както обикновено прави, въпреки че този съвет и за жените-Овен също ще бъде актуален. Вземи за пример котките - те никога няма да спят с тези, които не харесват ...

За семейните Овни любовният хороскоп за 2013 г е по-напрегнат. Ако при самотните хороскопът прогнозира съдбоносни срещи в личен план, семейните напротив, трябва да се запасят с нова кухненска посуда - вътресемейните драми може да доведат до това, че да се чупят чинии по-често, отколкото някои Овни ги мият.

Като цяло любовта в годината на Змията за Овена ще бъде по-мъдра, отколкото страстна, Овенът отдавна се е научил да имитира не само желание и оргазъм, но и щастие. При това красиво и наистина искрено. Но през 2013 г. ще бъдеш приятно изненадан, защото няма да ти се наложи нищо да имитираш. Просто ще се наслаждаваш на щастието - тихо, спокойно и по-зряло ... Неподражаемо, ярко и гръмко...