„Счупената” Венера и тежката луна... Астроложката Светлана Милър разказва защо секс символът на Холивуд има толкова труден личен живот.

На 16-ти май, холивудската красавица и секс символ Меган Фокс навърши 38 години. Нека погледнем нейната натална карта и да разберем защо връзките в живота ѝ не вървят добре. Припомняме, че през февруари, според слухове от най-близкото ѝ обкръжение, тя отново се е разделила с рапъра Машин Гън Кели, а преди това дълги години бе в трудни отношения с Брайън Остин Грийн.

Напрегнати Венера и Уран

За да анализирате личния живот на звездата, струва си да обърнете внимание на основните полови елементи в наталната ѝ карта - Луната и Венера.

Венера при Меган Фокс има отрицателен аспект към Уран (той е в домовете на любовта и приятелството в нейната карта). Тази позиция дава копнежа както да опитате всичко възможно в една връзка, така и желанието внезапно да подадете молба за развод, да се разделите или изведнъж да се отдалечите от партньора. Също така, с Венера в Близнаци, тя може да реагира доста бурно на желанието да ограничи свободата си по някакъв начин.

Хората с тази позиция в картата се влюбват страстно и искрено, но обикновено в недостъпни хора. В първата си връзка Меган, според Брайън, го е търсила дълго време, показвайки сериозността на намеренията си. Запознава се с Машин Гън Кели, когато все още била омъжена.

В нейните мисли животът с партньора ѝ изглежда като приказка, но след преодоляване на всички препятствия (казват, че е помогнала на рапъра да спре да използва незаконни вещества) - тя може да се разочарова, а животът да изглежда скучен и е време е да потърси нещо ново.

Често с този аспект на Венера и Уран човек прекарва целия си живот в търсене на жизнена връзка, изпълнена с емоции. Но когато чарът отшуми и трудностите се преодолеят, става скучно.

Драматична луна и опустошителни разговор

Луната също има напрегнат аспект с Меркурий. Той не създава проблеми в отношенията, но в контекста на наталната карта на Меган може да им повлияе. Честите драми и конфликти могат да доведат до нервно изтощение и празнота. За нея е важно периодично да остава сама и да възстанови спокойствието си.

Марс в асцендента - войнствен нрав

Асцендентът на Меган Фокс – точката, от която започва наталната ѝ карта – е в знака Козирог, който носи почтеност, устойчивост и постоянство. Но Марс в този момент показва, че тя има неотстъпчив характер и е трудно да се постигне съгласие с нея. Такива жени винаги се отличават с повишена сексуалност, буквално привличайки мъжете, но в отношенията често заемат преобладаваща позиция. Склонност към спорове, бурни реакции на опити за отслабване на свободата ѝ и желание да покаже тялото си - това са крайъгълните камъни на всичките ѝ конфликти с мъжете.