Удобство, практичност и естетика - това са условията, на които трябва да отговарят уредите в съвременната кухня. Ето за това в основата на потребителският избор днес стои комбинацията от модерни иновации, отлично вплетени в кухненския интериор дизайнерски решения и не на последно място ефективност, която улеснява ежедневието на всяко домакинство.

Лидерът в производството на аспиратори, FALMEC, надгражда всичко това като съчетава перфектно смарт технологии, енергийна ефективност, иновативни материали и авангарден дизайн. Да, италианската компания продължава да държи гордо приза на световен символ, предлагащ безкомпромисно качество и устойчивост.

FALMEC знаят как да създават естетически емоции. Разнообразните колекции от аспиратори ежегодно получават международно признание и множество награди за дизайн и иновации.

Сред най-новите аспиратори на FALMEC e модел FUSION. С елегантна лицева част от черно сатенирано стъкло този модел е идеален за всяка модерна кухня и бързо придоби популярност, защото комбинира авангардна визия и високоефективна функционалност, подпомагаща оптималното отстраняване на миризми и пари в кухнята.

Тази година италианската компания представи на пазара още два нови аспиратора FALMEC. Дизайнерският модел VOGUE се предлага в три цвята и е част от колекцията на иновативната система Circle.Tech - чудесна комбинация от аспирация и филтрация, с максимална производителност, минимално пространство и шум.

Новият модел LIGHT BRONZE ISLAND се отличава с линейни форми и бронзов цвят. Благодарение на новата компактна аспирационна технология “Multi-Air”, смукателният елемент е само на 10 cm височина. Този модел е изключително универсален и подходящ за всяко кухненско пространство.

Колекцията от аспиратори с патентованата технология на FALMEC, E.ION®, дезинфекцира помещението за готвене чрез контролирана система за йонизация на въздуха, в полза за човешкото здраве. Сред предпочитаните аспиратори E.ION® са компактните модели на FALMEC - Mare, Spring и Marilyn.

Чували ли сте БЕЗшумен аспиратор? Иновативната технология на FALMEC, NRS®, намалява шума с до -86%, а това позволява да готвите и дори да слушате музика без типичния шум създаван от стандартните аспиратори. Моделите NRS® са много търсени на пазара, а това доведе до създаването на колекция свръх тихи аспиратори, които доказано повишават качеството на живот в кухнята. Сред най-купуваните NRS модели на FALMEC у нас са – GRUPPO INCASSO, LUMINA, PLANE, ZENITH и FLIPPER.

Още една иновация от италианската компания - ефективно решение на неприятното явление от капещите пари. Чрез иновативната система на FALMEC, No-Drop® System, се елиминират досадните капки, получени от кондензираните пари по време на готвене. Край на мазните отлагания по стените на уредите и кухненските мебели. Сред най-търсените аспиратори на FALMEC с тази иновация е новият модел VIRGOLA NO-DROP® TOUCH. 

Независимо кой от моделите на Falmec ще спечели вашите предпочитания, вече имате възможността да изберете от колекцията на най-добрите аспиратори в света.

Официален представител на FALMEC за България е фирма ВЕТО ООД. Във фирмените магазините на Вето-уреди за вграждане, в София, Пловдив, Варна и Бургас, както и на veto.bg можете да получите професионална консултация за избора на най-подходящите уреди за вашия дом.

Експертите от Вето-уреди за вграждане имат ангажимента да Ви съдействат при избора на продукти и да отговорят на всички ваши въпроси, свързани с конкретни модели и функционалности. Компанията предлага безплатна доставка за цялата страна, освен това можете да закупите уреди на изплащане през системата „Reserve“, чрез която се резервират продукти на текущи цени и промоции, а получаването на уредите може да стане, след като кухненските мебели са готови.