Басейн в София с плаж, студени напитки и горещи емоции!

Лято, лек бриз, слънчеви лъчи, кристално чиста вода... Не, не става дума за морето, а за открит басейн в София, намиращ се в Pulse Fitness & Spa West Park / бул. „д-р Петър Дертлиев“ 60/! Обектът е в непосредствена близост до центъра на столицата и е перфектно решение за всички, желаещи да се разхладят в горещото време.

Защо да изберете именно този басейн в София сред всички други варианти?

Съоръжението е с дължина от 25 метра и 1.6/1.8 метра дълбочина. Това го прави подходящо както за плуване, така и за отпускаща почивка. На разположение в обекта са десетки шезлонги, легла и пуфове, на които посетителите могат да се отдадат на пълен релакс.

Бийч барът предлага неустоими коктейли, вкусни сандвичи, снакове и плодове.

Тези от вас, които предпочитат да отпиват лежерно от своето питие, потопени във водата, могат да се възползват от мини-басейна, част от голямото съоръжение или от външното джакузи, намиращо се в непосредствена близост.

Най-прохладната точка в София – външният басейн на Pulse Fitness & Spa West Park, е един истински оазис в горещите летни дни.

Събирането на тен тук е също толкова приятно, колкото и на морския бряг. За слънчевото настроение на посетителите допринасят хубавата музика, кристалната вода и свежата атмосфера.

 

Ако сте решили да комбинирате престоя си край басейна със спорт или релакс, обектът определено има какво да ви предложи.

Pulse Fitness & Spa West Park притежава уникална за България външна CrossFit зона с лекоатлетическа писта, огромен избор от групови тренировки, десетки уреди за фитнес и кардио на най-добрите брандове в индустрията и луксозна спа зона.

Външният басейн на Pulse Fitness & Spa West Park предлага перфектното бягство от забързания градския ритъм. Тук можете да се насладите на една пълноценна почивка, да забравите за ежедневието и да се потопите в атмосферата на топлите летни емоции.

Откритият плувен басейн се намира в София, бул. „д-р Петър Дертлиев“ 60.