През август дисонансите на Сатурн усложняват живота ви, а Марс в Дева засилва това явление, Близнаци. През този месец сте направо в задънена улица. За момента целите ви са недостъпни, но това не означава, че са неосъществими. Ако все пак искате да постигнете, Марс ви насърчава да действате с ред и метод. Меркурий, който също е в Дева, изисква от вас да отдавате значение на детайлите. Що се отнася до Сатурн, той ви нашепва, че с времето ще постигнете целта си. Вместо да насилвате съдбата или събитията, използвайте енергиите, които идват от Лъв. Свържете се с колегите си, с приятелите си и с любимите си хора. Излагайте идеите си и се вслушвайте в тези на другите. На 28-и, с преместването на Марс във Везни, ситуацията се успокоява.

Въпреки че периодът е благоприятен за почивка и безделие, кариерният сектор ви тревожи. Имате усещането, че нищо не се движи в правилната посока. В най-лошите дни възприемате, че ситуацията е блокирана. В същото време винаги се намира някой, който да ви каже какво да правите. Уви, съветите им не намират отклик у вас. Не се притеснявайте. Приятел ще ви направи вълнуващо предложение. От финансова гледна точка ежедневието е осигурено, но от друга страна, ако планирате да предприемете значителна инвестиция, отделете време да обмислите въпросите.

Съвет на месеца: За момента звездите в Лъв владеят ежедневието ви. Ето защо опитите да промените нещата са преждевременни. Изчакайте, докато ситуацията малко се промени.