В последно време все повече холивудски звезди се сдобиват с наследници. Певицата от Black Eyed Peas, Фърги, също се присъедини към тях. С бащата на бебето - Джош Дюамел, певицата се запознава на снимачната площадка, когато групата участва в сериала му "Las Vegas". Голямата новина Фърги съобщава на 18 февруари - рожденият ден на актьора, с което прави празника му още по-хубав. Двойката споделя, че има много общо по между си, което и ще им помогне да отгледат детето си без  големи пререкания. Родителите на двамата са учители, и двамата са католици и са постигнали това, за което са мечтали.

Фърги е блестяща и красива, дори вече понапълняла тя продължава да изглежда добре... и да го показва. Певицата не се опитва да скрие корема си, а напротив - показва го с гордост. Сиеща, Фърги без проблем се появява на светските събития с по-къси рокли, показващи невероятните и крака. Бременността на звездата се отразява положително не само на нея, но и на други популярни личности. Те не спират да галят корема й, чакайки бебето да ритне, радват се и трепетно очакват раждането, планирано през септември. Очаква се Фърги да дари Джош със син.

Във видео за "People", щастливият баща споделя, че ще купи подарък на съпругата си, когато наследникът им се появи на бял свят. В клипчето, актьорът се чуди защо на родилките трябва да се подаряват подаръци, понеже има редица празници, на които жената получава по нещо за спомен. Джош се шегува, че тази "традиция" със сигурност е измислена от жена. Ние пък ще му кажем, че една жена трябва винаги да получава подаръци, с повод или без повод. Разбира се, актьорът подкрепя думите ни, съгласявайки се, че заради всички трудности, жена му определено заслужава подарък. Лишавайки се от много неща в името на бебето, Фърги продължава да изглежда зашеметяващо.

Една от причините за това е терапията Intraceuticals. Тя е използвана от много холивудски майки, които искат да се чувстват добре в кожата си по време на бременност. Фърги не прави изключение. Певицата прилага терапията и на корема си, за да избегне появата на стрии след като роди. Все пак за нея няма нищо по-важно от това детето и да се роди живо и здраво. Е, и ние с нетърпение чакаме да видим синчето на една от най-интересните холивудски двойки.