Честит рожден на нашия любимец Брус Уилис! Днес той навършва 62 години! И никак не му личат! Пожелаваме му да е жив и здрав и все така пълен с енергия, все така харизматичен, все така пленителен! Наздраве, Брус! Очакваме с нетърпение следващите ти филми! А сега да си припомним някои от най-емблематичните му цитати за работата, семейството и важните неща в живота...

1. Не обичам играта на "Ами ако...". Чуждо ми е това мислене. Аз просто живея, убеден, че всичко се случва по начина, по който трябва да се случи. 

2. Животът е кратък - дори ако живееш до 90. Затова изживявай всеки миг пълноценно и истински. Оценявай всеки ден, всеки час, всяка минута, защото те отминават с едно мигване на окото. 

3. Изкуството имитира живота. Но понякога... животът имитира изкуството...

4. Не можеш да промениш миналото... И не можеш да го повториш.

5. Много повече се гордея с това, че съм баща, отколкото с това, че съм актьор.

6. Всеки ден работя върху това да не приемам славата твърде на сериозно. За щастие, имам приятели, които ме пазят да не залитам.

7. Повече се страхувам да не допускам грешки при отглеждането и възпитанието на дъщерите си (бел. ред.: Брус Уилис има 5 дъщери - три от Деми Мур и две от Брук Бърнс), отколкото да не допускам грешки като актьор. Отговорността да си баща е много по-голяма. И затова и страхът е по-голям,

8. Всеки, без значение на колко е години, е на 24-25 в сърцето си.

9. Винаги казвам това, което мисля. Макар че понякога това не е правилното нещо за казване.

10. Това дали си истински мъж, или не, идва от сърцето ти и няма нищо общо с визията ти.

11. Колкото повече остарявам, толкова повече оценявам всеки миг, прекаран с дъщерите ми. Когато станеш баща, научаваш много неща. На първо място се научаваш да оставяш егото си настрана.

12. Бракът е като градина, за която трябва да се грижиш непрекъснато. 

13. Най-големият грях на атеизма е в това, че не молим на Бог. С това ние казваме, че можем да се оправяме и без Неговата подкрепа, когато във всеки един момент е видно, че не можем.

14. Никога не мисля за трудните моменти и провалите в живота си. Сещам се за тях, само когато ми задават въпроси на някое интервю.

15. Когато всички гледат надясно, ти тръгни наляво.