Слънцето вече все по-често се показва зад тъмните облаци, което може да означава само едно – нямаме търпение за лятна почивка на морето. Но преди да се озовем на морския бряг, с крака, заровени в пясъка, трябва да се погрижим за гардероба ни по време на отпуската.

Ако и ти все още се колебаеш на каква цялостна визия да заложиш, ще ти разкрием какви са тенденциите за този сезон.

Феерия от цветове

 Рокля Anthropologie
от mania.bg   

Чанта Ted Baker 
от mania.bg

 

Нищо не заявява по-ясно, че лятото е в разгара си, както флоралните мотиви. Те са задължителна част от гардероба на всяка дама през този горещ сезон.
Независимо дали ще изберете рокля на цветя, или пък ще заложите на аксесоар, който е решен в този принт, цветята трябва да присъстват в лятната ви визия.

Пастелни или ярки

Пастелните цветове винаги са на мода, но някак винаги биват изместени на заден план от ярките и по-забележими цветове.

  Рокля Ann Taylor от mania.bg

Съветът ни е да изберете рокля за ежедневието, която предлага пастелен цвят с интересен акцент.

Точките отново са на мода

Летните аксесоари са чудесен начин да заявите модния си усет. А за да бъдете на гребена на модните тенденции, ви очакват чудесни предложения на дамски чанти, които са не само в модерна форма, но и с актуални акценти.

Чанта Guess
от mania.bg

Несесер Noa Noa
от mania.bg

Чанта Victoria's Secret
от mania.bg
 
Разчупени модели рокли за неповторима визия

Представете си, че сте на морския бряг и се разхождате с любимия човек. Какво би допълнило цялостната картина, за да се превърнете в някой от любимите ви герои от романтичните филми? Красива рокля, която да заявява женствеността ви. Фееричните волани и леките модели рокли са чудесен начин да постигнете романтична визия, която ще впечатли половинката ви.

Рокля Banana Rebuplic
от mania.bg

Рокля BCBG Max Azria
от mania.bg
 
Удобство в офиса и навън

Не е необходимо да бъдеш на токчета, за да бъдеш стилна в офиса. През настоящия летен сезон модерни са ниските островърхи обувки, които изглеждат стилно, а и са изключително удобни за носене.

Обувки Christian Siriano
от mania.bg

Обувки Jessica Simpson
от mania.bg

 

Ако пък ти предстои вечерно излизане, то тогава високите обувки са задължителни. Едно от големите предимства на лятото е, че можем да заложим не само на токчета, но и на платформи, които са значително по-удобни и са чудесен завършек за почти всеки официален тоалет.

Сандали Stuart Witzman
от mania.bg

Сандали Nine West
от mania.bg
 
Разбира се, не бива да забравяме и за верните ни сандали и чехли, на които можем да разчитаме за всяка дълга разходка.
 

Сандали Niccolo Vacari
от mania.bg

Чехли Nike
от mania.bg
 
И тъй като постигането на идеалната лятна визия, е свързана с обновяване на гардероба, имаме добра новина - верига магазина Mania ще ти предостави богатия избор, който търсиш, както и изгодните цени, за които мечтаеш. Не е необходимо да се притесняваш за каквото и да било, защото в Mania те очакват модерните предложения за това лято. Онлайн пазаруването означава свобода, а наличието на онлайн разпродажба превръща пазаруването в лесна задача, която ни гарантира отлична лятна визия.