Диетите не винаги означават глад, а отслабването не винаги е неприятно изживяване.

Спазвайте препоръките ни и скоро ще се похвалите със стройна фигура. През първия ден ви е позволено да консумирате единствено пиле на грил. Разпределете го на три порции, така че да не чувствате глад. През втория ден разпределете 300 грама нетлъсто месо на три порции. На третия ден ви е позволено единствено да изпиете един литър прясно мляко. Не подслаждайте млякото. По време на диетата ви е забранено да консумирате и хляб. След това започнете захранването със супа.

 

След спиране на диетата е препоръчително да се храните здравословно и разумно, за да не възстановите загубеното. Хапвайте повече плодове и зеленчуци и по-малко готови храни и сладки изделия.

 

Диетолозите препоръчват постните супи, както и консумирането на алабаш. Той е богат на белтъци и витамини. Алабашът е подходящ за хора със слаба имунна система, наднормено тегло, нарушена обмяна на веществата. Има голям ефект при хора с бъбречни заболявания. Освен това засища глада. Когато ви се хапва нещо сладичко, по-добре хапнете лъжица настърган алабаш.

 

За да запазите новопридобитото тегло, трябва да регулирате функциите на организма. Ще се вталите много бързо и качествено, ако си осигурите цинк, никел и кобалт. Тези микроелементи помагат при свалянето на излишните килограми и регулират апетита. Специалистите препоръчват консумацията на кисело мляко и избягване на тестени и захарни изделия.