Една от малкото жени, пробили на световната електронна сцена, идва в България!

След успешното парти на британския диджей Third Son, Cacao Beach Club продължава с интересната си програма за сезона. На 9 юли (събота) клубът ще посрещне една от най-обичаните жени на световната електронна сцена – NAKADIA. Заедно с нея зад пулта ще застанат и двама от най-успешните български диджеи – Vesselin и Shoto.

Кариерата на NAKADIA е като приказка от 21 век. Момиче, което идва от провинцията на Тайланд, се превръща в световна звезда. Тя израства в една реалност с почти никаква възможност за реализация в света на електронната музика. През 2002 г. обаче, посещава парти в Германия, което завинаги я променя и оставя в нея искра, която гори и до днес. Вдъхновена, NAKADIA започва да изучава и оформя стила си. През 2014 г. тайландската диджейка вече е намерила себе си в стилове като дийп хаус, тек хаус и техно, и има над 55 гига в 12 страни. Оттогава насам тя представя своето уникално ъндърграунд звучене в легендарни клубове като “Watergate“ (Берлин), “The Egg“ (Лондон), “Glow“ (Банкок) и много други. Тя е и неразделна част от най-популярните партита на Ибиса – „ANTS”. NAKADIA няма голям лейбъл зад гърба си, нито известен мениджър, който да управлява бъдещето ѝ. Във времена, в които лейбълите имат такова огромно значение, тя доказва, че качественият звук и искрената любов към музиката все пак са най-важните фактори за успех.

Заедно с NAKADIA в събота ще чуем и Vesselin – едно емблематично име за българската електронна сцена. С повече от 15 години опит зад гърба си, той безспорно е най-популярният и търсен български диджей. През годините Vesselin е делил една сцена с имена като Carl Cox, Satoshi Tomiie и Sven Vath, и е един от малкото български диджеи, предизвикали фурор в меката на електронната музика – Ибиса, клуб „El Divino”. Освен на острова, българският диджей е имал участия и в градове като Амстердам, Хелзинки, Стокхолм и много други.

От най-високо качество ще бъде и времето, прекарано под звуците на Shoto. Всеки, който е бил в неговата компания, знае какво означава музиката за него и какво място заема тя в живота му. Занимава се с това от 10-годишен и естествено преминава през своите върхове и спадове, докато накрая постига голямата си мечта – създадаването на легендарния Dance Club Mania в Слънчев Бряг. Огромният успех на клуба води и до успех за Shoto като професионален диджей и той продължава да вълнува публиката с качествен звук и много любов към това, което прави.

Билети за партито могат да бъдат закупени на цена от 15 лв. в мрежата на Eventim.