Феновете на Cacao Beach Club могат да открият летния сезон още на 8 юни. Официалният старт на клуба ще бъде в компанията на испанците Dennis Cruz и Tini Gessler, а първата вечер ще започне със сета на Bagеrziev и ще завърши с този на Pacho & Pepo.

Един от артистите, който впечатли публиката през изминалите два сезона и когото очакваме с огромно нетърпение, е Dennis Cruz. Той непрекъснато създава тенденции със свежите си звуци, които се забелязват от медии като BBC Radio 1, Mixmag и DJ Mag. Диджеят и продуцент почти непрестанно е в класациите, благодарение на многобройните му релийзи за стабилни лейбъли като Hot Creations, Moon Harbour, Solid Grooves, Stereo и Snatch!. Все по-големият списък от първи места в класацията на Beatport го превръщат в най-продавания тек хаус артист на платформата за всички времена! Добавяйки и множеството му други награди и номинации (включително тези на Resident Advisor, Vicious и най-добър продуцент на 2017 от DJ Awards) е очаквано испанецът да получава редовна подкрепа от големи имена като Jamie Jones, Loco Dice, Marco Carola и много други. Слушайки го по време на фестивали като BPM, ADE и Tomorrowland, както и в клубове като Fabric (Лондон) и Privilege (Ибиза), е лесно да се разбере защо той е един от водещите фигури в света на тек хаус музиката.

На 8 юни ще чуем и още един изключително бързо разрастващо се артист. Красивата Tini Gessler започва кариерата си от малки партита в родния си град Sitges и скоро е забелязана от Pacha Barcelona, където е резидент в следващите 3 години. Tini продължава с участия и в емблематични клубове като Space и Pacha (Ибиза) преди цялостното и отдаване в Elrow - едни от най-креативните и цветни партита на клубната сцена.

Tinni Gessler си печели солидна репутация благодарение на динамичните и дийп/тек-хаус сетове, а като редовен гост на Elrow е свирила заедно с Paco Osuna, Joseph Capriati и много други. Това лято, тя продължава резиденцията си в Amnesia Ibiza, докато междувременно и предстоят дебютни участия на няколко световни фестивала и, разбира се, в Cacao Beach Club.


Повече информация за CACAO BEACH CLUB може да откриете на официалната страница във Facebook, както и на cacaobeach.bg