10


Опорната точка я имаш в акуратността, лоста на намерението - също. Звездите те даряват с енергичност и работоспособност. Особено добре ще ти се отдават неща, където се изисква логика и акуратност – тук ще надминеш себе си, ще сложиш ред в работата, в дома и в личните отношения. Логика е потребна навсякъде и във всичко. Човек със слабо развито логическо мислене е като куц кон, върви - но бавно.
2013 г. ще ти помогне максимално да разгърнеш себе си и да докажеш на околните, че си способен на много.

Символът на 2013 г. - Змията, ще покровителства тези Козирози, които се движат уверено напред, разчитайки на собствените си сили и по-малко на чужда помощ. Козирозите ще придобият нови умения, включително лесна комуникация с околните и увереност в себе си. Не забравяй да проявяваш решителност и хората ще се вслушват в твоето мнение.

Като цяло, 2013 г. изглежда интересна. Особено през първата половина, когато няма да имаш време да седиш със скръстени ръце – ще се натъкваш на интересни проекти, обещаващи атрактивни ползи. Втората половина изглежда по-спокойна: ще намираш време и за почивка, и за дома.

Както в работата, така и в личния си живот, консервативният по природа Козирог през 2013 г., ще бъде склонен да използва нестандартни ходове и идеи. Някои Козирози може да хвърлят околните в шок, а други ще са способни да предизвикат уважение и завист. Но по-добре да си обект на завист, отколкото на състрадание.

Любов. В любовта настъпва време за разцвет. В очакване си на нещо ново, необикновено, приказно. В личните отношения, не всичко ще върви гладко. Ревността и съмненията към партньора, който може често да те дразни, ще водят до конфликти и семейни скандали. Отношенията ще се подобрят с наближаването на есента, когато всеки ще се опита да се съобрази с претенциите на другия. В съвместния живот, най-важно е търпението ... Любовта продължава, докато има двама, които да я поддържат!

Необвързаните Козирози ще се къпят във внимание и флирт, едновременно от няколко страни, а това ще ги изправи пред сложна дилема и труден избор. Този избор ще повлияе на бъдещия живот – тих и уютен или страстен и непредсказуем, със скандали и бурно помирение. Във всеки случай, царят в отношенията ще бъде Козирога, позволявайки си да обича повече себе си.

Като цяло 2013 г. ще ти предостави всички шансове да изведеш отношенията си с любимия човек на ново, по-високо ниво. Тя ще поражда благоприятни ситуации, за да укрепиш връзката си, да опознаеш по-добре партньора си, както и да вземеш решение за по-отговорни стъпки, от рода на предложение за брак, раждане на дете или преместване в ново жилище.

През 2013 г., в теб внезапно може да се събуди талант за перфектен домакин или домакиня! В това отношение, на любимият ти човек може само да му се завижда. Единственото нещо, за което звездите те предупреждават е, че желанието ти за ред и чистота може да премине в дребни битови разправии и заяждане за дреболии. Ако ще се заяждаш за дреболии, не трябва да пренебрегваш факта, че дребните камъчета обръщат колата.

Работа. В твоя делови хороскоп на преден план стои здравия прагматизъм и желанието да получиш достойно заплащане за труда си. Поради тази нагласа, през 2013 г. е малко вероятно да те вдъхнови проект на доброволни начала или работа "с перспектива", колкото и изкушаващи ползи да предвещава в случай на успех. По скоро ще бъдеш готов стъпка по стъпка, последователно и планомерно да изграждаш своята кариера и да развиваш своя бизнес, така ще имаш шансове за успех!

Финансовото ти състояние, тази "Светая Светих" за всеки представител на зодия Козирог, през 2013 г. ще се увеличи. Ще броиш всяка стотинка и няма да допускаш безполезно харчене. Увеличаване на приходите се очаква в началото на годината, през февруари и март, когато ще се върнат инвестиции от миналата година. Също така успешен ще бъде краят на годината, обещаващ добра възвращаемост от изпълнението на проект или на инвестиции в собствения бизнес. Всяко харчене ще бъде многократно обсъждано и проверявано. Големите покупки ще са свързани с работата, най-вероятно работен автомобил или ново работно оборудване.

Моден хороскоп. Ще те привличат луксозните дрехи, а цветовете червено и черно и тяхната комбинация ще те карат да изглеждаш неустоимо. Когато става дума за мода през 2013 г, ще си готов да рискуваш с разнообразие от абстрактни принтове и графични десени, комбинация от контрасти тъкани, от черно на светъл фон...
Твоите цветове са: черно, сиво, бежово, тъмно синьо и зелено. Твоят избор: странни часовници, обувки с квадратен ток (или връх), мини поли, модни бижута с тъмни скъпоценни камъни. За Козирозите-дизайнери ще бъде перспективно разработването на колекции за работници, за служителите на мобилните оператори, куриерските служби и транспортните компании.