Най-голямата му надежда за нея е, че ще бъде достатъчно смела, за да бъде винаги самата себе си, без значение каква си мисли, че мъжете искат да бъде.”
Чанинг Тейтъм е част от една от най-сладките двойки на Холивуд, заедно със съпругата си Джена Дюън.

Разбира се, чували сме много сърцераздирателни послания от известни бащи, но посланието на Чанинг към дъщеря му Ейвърли е изключително въздействащо.

Актьорът написа отворено писмо до дъщеря си, в което разкрива какво иска да научи тя да за любовта и за живота.

Колкото повече мислех за това, толкова повече мислех, че дъщеря ми ще прочете тези думи някой ден. Представих си я като тийнейджърка, която тепърва започва да опознава себе си, мечтае да открие любовта и открива сексуалността си”, пише Тейтъм.

“Опитах се да си представя какви биха били всички неща, които искам тя да научи, за да ѝ помогна да разбере мъжете, връзките и секса. В този момент осъзнах нещо странно – не бих искал тя да търси отговорите някъде навън. Най-голямата му надежда за нея е, че ще бъде достатъчно смела, за да бъде винаги самата себе си, без значение каква си мисли, че мъжете искат да бъде.”

Джена Дюън и Чанинг Тейтъм се срещат на снимачната площадка на филма “В ритъма на танца”. Чанинг описва и тази среща в писмото до дъщеря си: “Мислех си за момента, когато за първи път видях Джена. Знаех, че връзката помежду ни е много силна, но не бях сигурен в какво ще се превърне в тази връзка. Тогава един ден Джена просто изтърси, че знае какво точно иска от живота, както и че не е необходимо повече да го търси, защото това съм аз. Тя нямаше представа какво ще кажа или как ще реагирам, но тя искаше да ми каже истината. Спомням си, че почувствах невероятна тръпка. Почувствах сила, защото в този момент тя беше приела всяка част от мен – и добрите, и лошите. “

“Тази невероятна прямота ме накара да се влюбя до полуда в нея. Преда да изпитам това чувство, нямаше да знам какво изпускам. Сега вече знам, че именно за него съм копнял цял живот. И точно това искам и за моята дъщеря – да не се заблуждава с прекалени очаквания, да не позволява на лъжливи предубеждения да повлияят на избора ѝ, да се запита какво иска и да има смелостта да направи нещо, за да го получи.”

“Всички знаем, че всеки е различен и пътят на сърцето му е уникално”, обяснява Чанинг, давайки на дъщеря си и на всички нас добър урок. “Научаваме се как да разкриваме сърцето си, без да очакваме нищо в замяна. Когато жените осъзнаят, че силата е в тях, светът ще стане едно вълшебно място.”

Актьорът пише: “Живеем в общество, в което мъжете и жените играят определени роли. Красотата на сегашния момент е, че все повече хора започват да се освобождават от тези правила. Жените осъзнават, че не е необходимо да следват определени обществени стандарти и сексуално поведение.

Иска ми се жените да почувстват какво би било да живееш в свят, където мъжете наистина се вслушват в тях, където се отнасят с тях като с богини. Свят, в който жените ще се чувстват добре и дори горди да изразят сексуалната си енергия. Иска ми се да усетят какво би било да живеят в свят, в който те са много повече от просто достатъчни.”.