Чанинг Тейтъм е роден на 26 април 1980 година. Честит рожден ден, Чанинг!

По случай рождения ден на талантливия актьор предлагаме да си припомним цитати от един от любимите ни филми с участието на Чанинг Тейтъм - "С дъх на канела".

"Савана предпочиташе да пише на ръка и искаше и аз да й отговарям така. Знам, че е по-бавно от елекронната поща, но така ми харесва - писа ми тя - Обичам изненадата, когато намеря писмо в пощенската си кутия. Обичам сладкото очакване, което трепти в мен, докато свърша с домакинската работа, за да го прочета на спокойствие.

Харесва ми, че мога да го взема със себе си и да го препрочитам в някоя от почивките между лекциите, да се облегна на някое дърво например и да чета, а вятърът да гали лицето ми. Обичам да си те представям как пишеш, приведен над листа хартия, да си мисля с какво си облечен, как държиш химикалката и има ли други хора около теб.

Знам, че представата ми е взета от филмите, но те виждам да седиш в палатката, на шпертплатовата маса има газена лампа, а вятърът навън издува брезента. Така е много по-романтично от писмо, писано на машината, с която сваляш музика от интернет или си изготвяш докладите." 

"Ще мисля за теб всеки ден. Сърцето ми се свива от страх, че може да настъпи време, когато няма да чувстваш същото към мен и ще ме забравиш.

 

Затова ето какво измислих: където и да се намираш и каквото и да става в живота ти, в първия ден от пълнолунието - като в нощта, когато се запознахме - моля те, излез навън и погледни луната. Погледни я и си спомни за мен, за седмицата, която прекарахме заедно, защото независимо къде съм и какво става в живота ми, аз ще направя същото. Щом не можем да сме заедно, можем поне да споделим тази вечер и можем да го правим до края на живота си."