Възможно ли е да погледнете човек и да разберете неговия сексуален потенциал? Оказа се, че това няма да е трудно, ако знаете на какви външни признаци трябва да обърнете внимание.

Защо някои хора ни привличат, а други са направо неприятни, въпреки че няма нищо лошо в тях? С какво е свързано това?

Този въпрос привлича интерес още в древен Китай. Учените са установили, че освен всичко друго, човек изпитва несъзнателно влечение към хора с определени черти на лицето. Така възниква науката за физиономиите, която се използва и в съвременното общество. Тя изучава външния вид и състоянието на външните черти на лицето и се превръща в един от популярните методи за определяне на типа личност на човек.

Можете да разберете тайните на лицето, което ви интересува, само като внимателно изучите веждите, очите, носа, устата и ушите му. Този трик се използва широко от японски бизнесмени за установяване на контакти с надеждни партньори. Всъщност с помощта на физиономията можете да определите много неща, например характер, темперамент, умствени качества и здравословно състояние. Това знание ще ви бъде полезно и в личния живот. Ако търсите ярка връзка, тогава обърнете внимание на чертите, които показват повишено сексуално желание.

Очи

Сексуалните хора имат големи очи с леко спуснати ъгли. Цветът им също е важен - колкото по-топъл е нюансът, толкова по-активен е човекът в леглото. Мъжете и жените с кафяви очи често се оказват умели любовници. Зеленооките също се считат за темпераментни експериментатори, но са много взискателни към партньорите си и очакват същия сексуален ентусиазъм от тях.

Нос

Големият и широк нос е знак за чувствена и енергична природа. Собствениците на орлови и гръцки тип носове с гърбица се считат за най-добрите любовници. В леглото са много страстни и усещат партньора си. Кръгъл нос с меки очертания показва, че собственикът му предпочита нуждите на половинката си пред собствените си интереси, следователно либидото му е малко по-ниско от това на другите.

Устни

Като погледнете устата на човек, можете да разберете колко емоционален и чувствителен е той. Спокойните в леглото имат видимо по-пълни устни. Важно е да погледнете по-отблизо долната устна, тя е показател за сексуалност. Ако е по-голяма от горната, значи човекът има страстна природа. Изпъкналата долна устна може да означава прекомерно желание за секс. Но въпреки популярността на плътните устни, тънките също разкриват скрит потенциал. Тази форма, съчетана с дебели вежди и широка челюст, може да принадлежи на физически издръжливи хора със силна сексуална енергия.

Скули

Помислете за всички актьори или актриси, които намирате за секси и ще забележите, че повечето от тях имат високи скули. Например като Анджелина Джоли, Меган Фокс, Брад Пит, Антонио Бандерас и други. Такива хора много обичат горещите удоволствия, но са малко егоисти в леглото.

Уши

Въпросът за красотата на щръкналите уши е спорен, но експертите не се съмняват, че техните собственици са много страстни хора. В допълнение, тази форма на ушите предсказва успешен и дълъг живот на човека. Именно това е философията, към която се придържат в азиатските страни и местните не бързат да ги намалят с помощта на пластичната хирургия. Дори момичетата са спокойни за щръкналите си уши.

Вежди

Момичетата често променят формата им, но някои признаци все още са трудни за скриване. Колкото по-дебели и тъмни са веждите, толкова по-голям е сексуалният апетит на човек. Това е особено забележимо при мъжете. Обратно, светлите и редки вежди показват слабо влечение към противоположния пол както при мъжете, така и при жените.

Подробности

Вероятно сте забелязали, че хората, които имат трапчинки по бузите, когато се усмихват, са много очарователни и привлекателни личности. Тази функция показва повишена сексуалност.

Има и други едва забележими подробности - това са бенките. Когато сериалът „Дивият ангел“ бе популярен, всяка дама си рисуваше бенка над устните като на Наталия Орейро. Защо ли? Учените смятат, че колкото повече бенки има човек, толкова по-темпераментен е той и толкова по-често прави прави секс.