Всеки прави своя избор и взема решенията, които смята за правилни за своя живот, кариера, развитие, но и прогрес. Ние не сме тук, за да съдим никого, особено след като сме във време на големи трудности и всеки прави каквото може, за да оцелее. Затова, без да казваме твърде много, просто ще споменем кои са четирите зодиакални знака, които биха избрали да имат връзка на работното си място, за да се издигнат професионално или с някой, който би имал силата или средствата да ги популяризира в техните кариера. Да ги видим:

Лъв

Лъвът е знак, който се радва на светлината на прожекторите, публичността, богатството, добрия живот и лукса. Така че той лесно би решил да има връзка с човек, само ако той принадлежи към професия, която би имала отношение към личната му промоция, например шоубизнес или нещо артистично. Той ще се опита да продължи кариерата си, като има връзка с режисьор, продуцент, каналджия, актьор, певец, сценарист, текстописец и т.н. Той ще направи всичко, което ще му помогне да спечели слава и богатство.

Скорпион

При Скорпиона нещата са различни. Да, това е знак, който би "стъпил върху трупове", за да получи това, което иска. И какво иска? Власт и пари. И той би бил готов да има афера, само за да се издигне в йерархията, за да има позиция на власт в работата си и, разбира се, възможно най-голяма заплата.

Стрелец

Случаят със Стрелец е напълно различен от другите два, които споменахме малко по-горе. Той не би имал връзка въз основа на професията си, поради голямата си амбиция или алчността си. Той би го направил, защото просто му е скучно да опитва или няма търпението да чака години, докато... Винаги предпочита лесния път нагоре. И той си мисли, че след като може да се издигне в ранговете и да направи повече пари толкова лесно, защо не? Защо му е да се бори, да се състезава, да гони цели, като лесно ще има всичко, което иска, само като хвърли мили очи на някого.

Козирог

Всички знаем колко амбициозен и работохолик е Козирогът. Да, той би направил всичко за кариерата си. Дори връзка на работното му място или свързана с работата му. Той никога не би го направил с човек под него, а само с висшестоящ, като шеф, мениджър, изпълнителен директор и т.н. Разбира се, това не означава, че той самият ще спре да работи или да се опитва. Той просто би използвал тази стрела в колчана си, за да придобие повече сила. И разбира се пари.