Истинско чудо се случи навръх Нова годна в Калифорния, когато Фатима Мадригал ражда своите близнаци с разлика от точно 15 минути.

Невероятното е, че малкият Алфредо проплакал в 23:45 на 31 декември, докато сестричката му Айлин се родила точно в полунощ, но на 1 януари 2022 година, съобщават от болницата Natividad.

Така близнаците имат рождени дни в различни дни, месеци и години. Шансът това да се случи и близнаци да се родят в различни години е 1:2 000 000! Любопитен факт е, че всяка година в САЩ се раждат около 120 000 близнаци, което представлява малко над 3% от всички раждания. Въпреки това близнаците с различни рождени дни са истинска рядкост.

„За мен е лудост, че са близнаци и имат различни рождени дни“, разказва развълнуваната майка Фатима. "Бях толкова изненадана и щастлива, че малката Айлин дойде при нас точно в полунощ."

Разнояйчните близнаци имат три по-големи братя и сестри, две момичета и едно момче. Мадригал казва, че най-големият й син е развълнуван, че едно от бебетата е момче и че семейството й няма търпение да ги срещне.

„Това определено беше едно от най-запомнящите се раждания в моята кариера“, разказва д-р Ана Абрил Ариас, семеен лекар в болницата Natividad Medical Group и преподавател в Natividad. „Беше абсолютно удоволствие да помогна на тези малки същества да пристигнат тук безопасно през 2021 и 2022 г. Какъв невероятен начин да започнем Нова година!“