CoolFit бързо и сигурно създава новото фитнес преживяване в България

Последните 2 месеца се оказаха изключително успешни за CoolFit. За отрицателно време, те зададоха новата тенденция в българската фитнес индустрия и започнаха работа с едни от най-големите компании на българския пазар. Неспиращото развитие на услугата, се забелязва и в постоянно увеличаващия се брой спортни обекти, с които работят и до които имат достъп ползвателите на услугата.

Идеята зад спортният абонамент CoolFit е да осигури на работещите хора, лесен достъп до разнообразие от спортни и лайфстайл обекти, чрез иновативно мобилно приложение. Целта е да промени досегашната нагласа към този тип услуги и да премахне всички неудобства, които биха възникнали при ползване на обикновена физическа карта, като я замени с едно много по-лесно за използване мобилно приложение.

Сред огромния брой обекти, с които работи CoolFit, са и най-търсените и успешни фитнес вериги в България - Pulse Fitness & Spa и Athletic Fitness, осигуряващи най-добрите и модерни фитнес услуги в момента. Абонаментът дава възможността за възползване от множество услуги и в много други висок клас спортни и уелнес обекти – СПА центрове, басейни и разнообразни групови занимания.

Иновативността на CoolFit се изразява, не само в същността си на мобилно приложение, но и в начина, по който може да се заплати самия абонамент. Освен стандартният начин за заплащане чрез самия работодател, CoolFit дава възможност на ползвателите на услугата да заплатят индивидуално абонамента си, което им осигурява абсолютна свобода да решат кога, как и дали ще използват услугата. Същевременно, това премахва нуждата от документация от страна на работодателя, улеснявайки цялостно административната работа на компанията.

В момента CoolFit е единствената подобна услуга, която по лесен и удобен начин осигурява достъп до най-добрите спортни точки за клиентите си. Наблюдавайки разрастването им само за последните два месеца, можем да кажем, че CoolFit вече е заел мястото на една от най-предпочитаните подобни услуги, а в следващите месеци се очертава да започнат да работят и с още големи компании.