Светът се промени и вече се питаме дали въобще е възможно да живеем така, както преди. Но задължително ли е тази промяна да постави отпечатък и върху начина ни на живот?

Нима след дългоочаквания край на 2020-та година, ще броим дните в очакване на нещо различно? Или можем сами да създадем нещо ново, да дадем път на промяната, която може изцяло да трансформира ежедневието ни?

Още на 1-ви януари смело си обещах, че именно това ще бъде годината, когато ще се опитам да постигна всичко онова, за което преди не ми достигаше смелост. Все пак е крайно време да приемем живота такъв, какъвто е и да се нагодим към всичко ново. 

Аз съм от хората, които не обичат да чакат. Винаги искам да имам всичко тук и сега. Ето защо когато Samsung обявиха, че ще представят новия си флагман още в началото на 2021-ва, нямах търпение да видя каква изненада са подготвили. 

Да бъдеш пръв означава много

Всъщност има ли по-добър начин да започнеш годината от един разкошен подарък? Подарък, който е създаден с единствената цел да задоволи всички наши нужди и да ни докаже, че светът е в ръцете ни.

Приятно е да знаеш, че държиш в ръцете си смартфона, който е създаден от лидера в света на технологиите. Samsung Galaxy S21 Ultra е новото бижу в богатата палитра от устройства и безспорно той е кралят сред всички себеподобни.

Денят, в който получихме в офиса най-доброто попълнение в южно-корейското семейство, беше истински празник. Аз бях една от първите, които имаха възможност да се докоснат до претендента за Най-добър смартфон на 2021-ва. И признавам си - беше ми наистина много тъжно, когато трябваше да го върна.

S21 Ultra e устройство, което съчетава в себе си не просто възможности, но и огромни функционалности, чиято цел е да улесни всеки аспект от ежедневието ни. 

Разбира се, един от най-важните параметри, който вълнува всеки от нас, е големината. S21 Ultra разполага с 6,8-инчов динамичен AMOLED 2X дисплей, а самото устройство е снабдено с Corning® Gorilla® Glass Victus ™. Това е и най-твърдото Gorilla стъкло, което съществува към момента. А това означава, че неволните изпускания няма да карат сърцето ни да спира.

Eye Comfort Shield е специално разработена функция, която намалява умората на очите и ни помага да се наслаждаваме на 25% по-ярка картина.

Когато изглеждаш добре, всички погледи са вперени в теб

Външният вид на смартфона ми е от огромно значение за мен. Да, може и да ви се струва незначителен детайл, но визията и формата са определящи. 

Загадъчно черно или загадъчно сребърно - това са двата цвята, в които се предлага моделът. А ако се спрете на Galaxy S21 (най-малкия член на семейството S21) вариантите са Загадъчно лилаво, Загадъчно розово, Загадъчно бяло и Загадъчно сиво; докато вариантите при Galaxy S21+ са: Загадъчно черно, Загадъчно лилаво и Загадъчно сребърно.

Да видиш света през собствената ти призма

Огромните възможности на камерата са едни от най-силните страни на смартфоните на южнокорейски гигант. Обожавам да снимам и да изпробвам различни функции на камерата. Поправка - на четворната задна камера, която може да се похвали с професионални качества. 

Обновеният 108MP сензор може да заснема 12-битови HDR снимки с 64 пъти по-богат цвят.  Това е и първият Galaxy телефон, който може да работи в 4K при скорост 60 кадъра в секунда. А 100-кратният Space zoom е безотказен, благодарение на двойни телекамери. 

Снимките на тъмно достигат до съвсем нови светове, благодарение на подобрения Night Mode. 

Заснемането на видео ни превръща в истински режисьори с помощта на Super Steady Video и режима Director's View, който позволява да се превключи и да се избере най-добрия кадър.

Най-доброто е в твоите ръце

Samsung Galaxy S21 Ultra може да се използва със S Pen, което го превръща в първия смартфон, който поддържа функция, позната ни само от моделите Galaxy Note. 

А за да бъде изживяването наистина незабравимо всеки ден, новите слушалки Galaxy Buds Pro допълват идеално смартфона. Те ме изненадаха с интелигентно шумопотискане и обновена форма, която е създадена специално, за да бъде защитена от вятъра, докато сме навън. 

Ако пък притежаваш няколко Galaxy устройства и гледаш видео на таблета, Galaxy Buds Pro ще го поставят на пауза, докато отговориш на обаждането през телефона. Хитро, нали?

Целият ден е пред теб - използвай го оптимално

S21 Ultra достига до 50% заряд от напълно изтощена батерия само за 30 минути. Обемът на самата батерия е 5000 mAh.

Семейството на Galaxy S21 са защитени от Samsung Knox Vault, платформата за защита на ниво процесор. Добавяйки защита на паметта, заедно със защитата на процесора, Samsung Knox Vault предлага сигурност от ново поколение.

Готови ли сте да се впуснете в новото приключение, наречено Samsung Galaxy S21? Аз вече го направих.