Анкета на американския сайт Reddit разкри кое е нещото у дамите, което дразни най-много представителите на по-силния пол. Класацията се оглавява от "малките кученца", "липсата на интереси" и "дразнещият смях", съобщи в. "Дейли мейл", цитиран от БТА.

Оказва се, че господата, взели участие в анкетата, ненавиждат честата женска практика за разнасяне на миниатюрни кученца в дамски чанти.

Но и котките не остават по-назад - един от потребителите споделя, че няма нищо против мяукащите любимци, но само ако стопанката им почиства след тях. "Ако вляза в дома й и първата миризма, която усетя, е на котка, просто знам, че нещата между нас няма да се получат", пише той.

Друг мъж се оплаква от липсата на интелект и интереси у девойките: "Не можете да си представите в колко голям процент от случаите аз съм единственият, който говори на срещата". В тази връзка представителите на силния пол споделят, че за тях е важно дамата им да говори за нещата, които я вълнуват, без значение какви са те.

Сред останалите отблъскващи характеристики на жените са лошият дъх, липсата на амбиция, лъжите и изневерите, мързелът, пушенето и дразнещият смях.

"Дразнещият смях ме влудява. Не е случаен фактът, че хиените се размножават само веднъж годишно", пише един от участниците в анкетата, цитиран от БТА.

А вас, мили дами, какво ви дразни най-много у господата?