Британският актьор Даниел Крейг по всяка вероятност ще се завърне в образа на Джеймс Бонд и в следващия 25-и филм. Това е изненада за почитателите на поредицата, тъй като, макар и неофициално, се смяташе, че той няма повече да играе образа на агент 007. След излизането на последния филм „Спектър“ Крейг каза в интервю, че не иска повече да участва във филмите, което доведе до спрягането на различни имена за евентуални негови наследници, сред които Том Харди, Идрис Елба и Том Хидълстън.

Според източници на списание Mirror освен Крейг, в поредицата може да се завърне и Адел, чиято песен „Skyfall“ от едноименния филм й донесе награда „Оскар“.

„Отне време, но Даниел промени мнението си и всички от екипа зад Бонд са съгласни, че г-н Крейг отново е 007. Колкото до Адел, тя е по-неизвестната величина, но обича да е част от филмите за Бонд, така че знаците са положителни“, заяви анонимен източник на изданието. Предполага се, че снимките на новия филм ще започнат през 2018 г., което означава, че не е изключено през 2019 г. той да излезе по кината.