Преди два дни Финландски бе разделена на две, след като премиерът Сана Марин бе забелязана да танцува и пее с приятели, видимо употребила алкохол и развеселена. Малко след това ново видео отново със Сана, танцуваща с певеца Олави Усивирта в нощен клуб в Хелзинки, бе публикувано в Туитър от изданието EHA News - Deutsch. 

Самата Сана призна, че във въпросната вечер е пила алкохол, но отрече да е употребявала наркотици. Тя дори си направи тест, като резултатите се очакват да излязат до броени дни. След второто видео певецът Усирта също отрече да е имало нещо повече между двамата във въпросната вечер като дори написа в своя Инстаграм профил: „Има публични спекулации относно естеството на връзката между мен и премиера Сана Марин. Всичко, което мога да кажа е, че сме приятели и нищо неподходящо не се е случило между нас".

В подкрепа на своя премиер и най-вече на това, че е дама, която просто се забавлява като всички останали, стотици жени подеха кампания под наслов "Солидарност със Сана" и започнаха да споделят свои клипчета как танцуват и се веселят с приятели.

А вие как мислите - дали ако това бе български политик жена, би получила такава подкрепа?