Гръцката поп дива Деспина Ванди ще пристигне в София в деня на концерта ѝ, който ще се проведе на 12 март в Зала 1 на НДК. Техническият екип на звездата обаче ще е два дни по-рано тук, за да започне да подготвя и строи сцената, като специалната конструкция е еталон за нейното шоу. Изпълнителката на хитовете „Gia“и „Ipofero“ държи лично нейните хора да се погрижат за озвучаването и осветлението до най-малкия детайл.

Ванди се слави като изключителен перфекционист в работата си и затова за нея е важно всичко да е на ниво за срещата ѝ с българската публика. Още с пристигането си в София в деня на шоуто, певицата първо ще се отбие на работната площадка в НДК, за да провери как върви подготовката в залата и чак след това, ще се настани в един от най-добрите хотели у нас, където ще релаксира преди грандиозния спектакъл.

 

За втората си предстояща среща с българската публика певицата е подготвила невероятно шоу с всички свои най-големи и популарни хитове като „Thelo na se do“, „Iparxei Zoi“, „Anaveis Foties“, „Ipofero“, „Girismata“, „Gia“ и много други. Освен тях публиката в Зала 1 на НДК ще има възможност да чуе за първи път на живо и песни от новия албум на звездата „Afti einai i diafora mas“ (Това е разликата ни), който излезе в края на 2016 година.

Концертът на Деспина Ваанди ще е на 12 март в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30 до 60 лв. За повече информация: https://www.facebook.com/events/275835666212524/?fref=ts