Известният и обичан дизайнер сред звездите Филип Плейн ще стане баща за втори път съвсем скоро. За да разкрият какъв е полът на бебчето заедно с половинката му Лучия, ексцентричният дизайнер организира пищно парти в огромното му имение в Кан. Именно там, сред внушителна декорация от огромни плюшени мечета, изработени от стотици цветя и балони в нежни цветове, Плейн реши да запечата този така важен момент за семейството му. 

За целта дизайнерът разпространи кратко видео в социалните си мрежи, което е специално направено за първородния му син Ромеро, който в момента е в Бразилия и няма как да присъства лично на щастливото събитие. 

"Този клип е за синът ми, който в момента е в Бразилия и нямаше как да бъде тук с нас. Обичам те с цялото си сърце. Семейството ни ще нарасне с още един член и съм щастлив, че мога да направя всички вас съпричастни с тази радост и благословия", гласи публикацията на Филип.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Philipp Plein (@philippplein)

"Никой не знаеше, дори самите ние... Докторът даде на асистента ми плик, съдържащ информацията, след което той сам организира тържеството, без да ни издава подробности", обяснява към поста си дизайнерът, който разбирайки, че ще има втори син, отваря бутилка шампанско, докато приятелката му плаче от щастие.

Филип и Лучия са заедно от края на 2019 година, а Ромео Принц е синът от предишната връзка на дизайнера с модела Фернанда Ригон.