Само 10 дни делят българската публика от дългоочакваната среща с феноменалния DJ BOBO. Билетите за шоуто, което ще разтърси Арена Армеец на 10-и ноември, са почти изчерпани, все още са налични ограничени бройки седящи места и пропуски за терена.

Швейцарецът, който има зад гърба си над 14 милиона продадени албуми, идва у нас за грандиозно шоу с много хитове, което ще отпразнува 25-годишната му успешна кариера. За зрелищния концерт в София DJ BOBO пристига с няколко тира с костюми и сценична апаратура, които ще преобразят залата в своеобразна машина на времето. Тя ще преведе публиката през най-емблематичните хитове на 90-те години на фона на внушителни декори и ще превърне вечерта в невъобразим спектакъл за всички сетива. 10 души ще излязат на сцената заедно с изпълнителя, а огромен видео екран и мащабни сценични ефекти ще допринесат за незабравимото изживяване.

Единствено за шоуто у нас ще бъде изградена втора допълнителна сцена, навътре в залата. Желанието за добавянето на този елемент към концерта е лично на DJ BOBO, като идеята му е да е още по-близо до българските си фенове, с които не се е срещал от средата на 90-те.

Извънредният подиум ще бъде позициониран в сърцевината на терена и ще позволи на звездата да изпълни избрани песни буквално на метри от верните си почитатели.

Феноменалното шоу на 10-и ноември е второто издание на HITS ONLY, което миналата година взриви феновете с неповторимите Samantha Fox, Sandra и CC Catch. Грандиозната вечер ще отпразнува 13-ия рожден ден на Радио ENERGY, радиостанция номер 1 за любимата музика от 90-те до днес. Любимите водещи от екипа на ENERGY ще посрещнат публиката от сцената с ефир на живо преди голямото шоу.

Само сега един от вас има възможност да спечели два билета за грандиозното шоу, което ще се проведе на 10-ти ноември. Всичко, което трябва да направите, е да отговорите на въпроса: "Колко продадени албума има DJ BOBO?". Имате време до 23 и 59 часа на 4-ти ноември, а победителят в надпреварата ще бъде обявен на 5-ти ноември. Желаем ви успех!