Концертът, част от турнето HITSTORY, започва в 20:00 часа в зала 1 на НДК

 

Легендарната Джана Нанини е вече в България и след броени часове тя ще се срещне с българска публика. Дъглоочакваният концерт ще се проведе в зала 1 на НДК тази вечер, 26 април. Точно в 20:00 часа примата на италианския рок ще се качи на сцената, заедно с 14 музиканти, за да изпълни най-големите си хитове и да сподели любовта си към музиката с българаските фенове.

Джана Нанини пристигна ден по-рано от Брюксел, за да прекара повече време в България – страната, към която тя споделя, че има специално отношение и желание да опознае колкото се може повече. Освен интереса към българската народна музика, с която иска да се срещне отблизо, Джана Нанини ще отдели време и на един много скъп за нея човек – нейната първа и единствена учителка по музика Мария Клинчева. Днес след дълга раздяла те отново ще се видят, за да поговорят за дългия път, който са изминали, за израстването на Джана и нелекия, но вълнуващ път на музиката. Часове преди концерта Джана ще почерпи още ценен опит от учителката си, която ще ѝ даде професионалните си съвети.

В деня на концерта Нанини ще отдели и няколко часа само за себе си, като се отдаде на спортни занимания в специално изграден за целта фитнес. Италианската бунтарка, която на 54-годишна възраст роди първото си дете, поддържа тялото и духа си в перфектна форма като практикува пилатес, джогинг и прекарва по няколко часа седмично във фитнеса. Заедно с това Джана спазва стриктна диета, която включва много плодове, ядки, риба и авокадо. Певицата се старае да не приема никакви животинските продукти и набляга на ядковите млека, както и приема на много чай и вода. Като страстен любител, дори производител, на червено вино Джана Нанини си позволява по една чаша вечер.

Така в страхотна форма, заредена и нерътпелива Джана Нанини ще се изпълни сцената в зала 1 на НДК. Концертът е част от турнето ѝ HITSTORY, а билети за събитието могат все още да бъдат закупени на цена от 50 до 100 лв. в OMV, The Mall, билетен център НДК и мрежата на Eventim.