Днес не е обикновен вторник. Това е денят на огледалната дата. В такива дни числата са максимално положителни  и ни носят много късмет, доброта и позитиви. 8 август може спокойно да се нарече ден на финансов просперитет.

Всяка огледална дата е ден на сила, в който ни очаква много късмет. На 8 август светът се управлява от Осмицата- числото на материалните ценности, работата и финансите. Много от нас могат да станат по-богати, но е важно да помним, че щастието обича тишината. Не трябва да разказвате на всички за вашите победи, цели или амбиции.

Опитайте се да работите повече

Осем обича трудолюбивите хора. Тези, които чакат, никога няма да могат да станат лидери в своята област. Единственият човек, който може да ви помогне в момента сте вие самите. Вашият успех ще зависи пряко от способността да прилагате правилно сили и да използвате уменията си.

Дръжте се на познати брегове

Ако искате да сте финансово успешни, трябва да правите само това, което умеете най-добре.

Опитайте се да бъдете самодостатъчни

Работата в екип определено ще бъде по-ефективна от обикновено, но най-голям късмет очаква тези, които са свикнали да работят сами. Осмицата ще помага на такива хора двойно по-често. Продължавайте да вярвате в себе си независимо какво се случва.

Бъдете изключително внимателни

Това важи особено за тези, които днес ще правят скъпи покупки. Възможно е да успеете да се натъкнете на някои добри отстъпки, така че проверете наличността на продукта в няколко магазина. Също така се опитайте да прочетете отзивите.

Бъдете упорити

В дни като днешния постоянството играе особено важна роля за постигането на успех. Ако искате да станете по-богати и по-успешни, тогава ще трябва да не се страхувате да продължите напред до края. Страхливостта и желанието да се откажете от започнатото на половината път към успеха, ще се превърнат в препъни камък. Числото Осем не харесва тези, които се втурват от едно нещо в друго.