Луната ще се опита да ни отклони от обичайния ни път, показвайки ни друга пътека, която може да крие няколко изненади, но пък може да стигнем по-бързо до крайната цел. Следователно, ако видим, че се озоваваме в задънена улица, преживяваме едни и същи неща и постоянно живеем в едни и същи ситуации, нямаме друг избор, освен да се променим. Важното е да се дистанцираме емоционално, да виждаме нещата рационално, да сме непредубедени и да гледаме напред.

Ето и знаците, които са най-засегнати днес:

Водолеи, вие поемате инициативата и се опитвате да покажете на другите пътя, който трябва да следват, и се осмелявате в различното и оригиналното. Със сигурност привличате интерес, но да накарате хората да ви следват не е лесно.

Телци, Лъвове и Скорпиони, вие оставате твърди в позициите си. Но когато фактите непрекъснато се променят, и не се адаптирате към тях, ще ви очаква напрежение, както в професионалната, така и в семейната среда.

Везни, Овни, Раци и Козирози, вие се страхувате да рискувате, защото сте работили усилено, за да получите това, което имате както в материален, така и в романтичен план. Но един тест дали то е за вас би ви се отразил добре.