Слънцето все още е в емоционалния Рак и с това нараства нуждата ни да споделяме повече време с близките си, да си припомним миналото, ценностите и корените си.

Спомените за детството ни ще станат по-интензивни, носталгията - по-голяма, а семейството и домът ни, било то като място или като хора, ще играят важна роля в действията и решенията ни. Силните ни емоции вероятно ще предизвикат промени в настроението, като повече оплаквания или несигурност за настоящето или бъдещето. Една топла прегръдка обаче, може да направи чудеса и да ни помогне да се почувстваме отново сигурни и защитени.

Ето и кои знаци са най-засегнати днес:

Раци, най-накрая е ваш ред да участвате в развитието на събитията и ще получите много възможности, стига да не позволявате на настроението си да ви завладее.

Овен, Везни и Козирог ще бъдете принудени да излезете от вкъщи, за да укротите ума. Тъй като познатите ви несигурности могат да ви застигнат с пълна сила. Но в същото време ще ви се даде възможност да оцените важните хора в живота си.

Близнаци, Стрелец, Риби и Дева, ерата на риска за вас приключва. Сега следвайте утъпкания път, за да не се окажете изгубени във финансите и любовния си живот.