Луната ни поставя в ред, давайки приоритет на работата и практическите въпроси, чиято организация е необходима, като е твърде възможно да успеем да осъществим много от тях. Освен това тя насочва вниманието ни към здравето и благополучието ни, физическата ни форма, диетата, животните и растенията ни. От друга страна, ще се радваме да направим услуга или да помогнем на всеки човек, на когото можем, ако той ни помоли за това.

В следобедните часове атмосферата става доста красива и забавна, освен възможности и късмет, носи подаръци или удобства, както и излети извън града.

Ето и кои знаци са засегнати днес:

Деви, това е вашият ден и ще му се насладите, тъй като интересът е насочен към вас. Ще съберете умът си и ще успеете да покриете много от нуждите си.

Близнаци, Стрелци и Риби, направете си списък със задачите, за да не се лутате и да се дразните. Само така ще успеете да свършите това, което е необходимо или се иска от вас. Не се отказвайте по средата, а продължете до край въпреки всичко и нещата ще се получат.

Телец, Скорпиони, Лъвове и Водолеи, съсредоточете се върху същността, за да можете да направите правилно разграничение между това, от което се нуждаете, и това, което искате. Не е лошо да оставите емоциите настрана за известно време и да погледнете на нещата логично.