С Меркурий в Стрелец в квадратура с Юпитер в Риби , денят се предвижда да бъде особено спокоен, лек, със силна екстровертност и настроение за разговори, шеги и разходки. Ще получим добри новини, ще осъществим контакти, но денят не е подходящ за разговори за бизнес, защото повечето от казаното ще бъде "кухо", тъй като само няколко неща ще бъдат верни, а останалите ще бъдат преувеличения, обещания и големи думи. Затова би било добре да държим малка кошница и затворена уста, за да не казваме неща, които не трябва! От друга страна, ще изразим открито това, което сме чувствали и от което сме се страхували досега, независимо дали е лошо или добро, и е много вероятно да предизвикаме кавга.

Кои знаци са засегнати днес?

Близнаци, Деви, Стрелци и Риби, не се увличайте от свръхоптимистичния климат и не раздавайте щедро обещания, защото най-вероятно няма да ги спазите и не само това, но и ще бъдете обвинени в безотговорност и лекомислие!

Лъвове, Водолеи, Телци и Скорпиони , не губете контрол както заради финансите си, така и заради любовните си дела. Самоограничението е от съществено значение, тъй като рискувате да се изложите или разочаровате поради високите очаквания, които ще трябва да запълните.