Днешната енергия ни помага да намерим решения на финансовите или професионалните си проблеми, но също и да излезем от лична безизходица. Инстинктите ни са силни и решителността ни е силна, както и желанието ни да сложим всичко на земята, едно по едно, и да разчистим пейзажа на живота си. Дадени са ни стимули за действие, разполагаме със средства да надделеем над опоненти или всеки, който ни подценява, така че би било добре да направим крачка напред и да поемем водещата роля в развитието на събитията. Подмолните игри и задкулисните действия сега ще излязат наяве и ще осъзнаем всички преобладаващи ситуации, които не сме знаели или подозирали.

Кои знаци са засегнати днес?

Скорпиони, Козирози, разполагате със средства, така че се възползвайте от тях, за да спечелите играта и да постигнете важна ваша цел! Ако тя е личностно-еротична, знайте, че нямате съперник!

Овни, Телци, Раци, Лъвове, Везни и Водолеи, вие сте призвани да вземете смели решения, може би дори да сложите край на някои патологии в личния или професионалния си живот и да поставите ново начало от нулата!

Близнаци, Деви, Стрелци и Риби, дръжте антените си отворени и нямайте големи очаквания. Ходете бавно, внимателно и проверявайте всичко!